Dyka med hajar

Hmm... jag har fått en skum idé, att jag och jenny ska dyka med hajar innan vi dör!
Jag skulle nog få en hjärtattack av rädsla men jag tycker samtidigt att det är galet häftiga djur. Man behöver ju inte dyka med den värsta sorten som finns liksom.
Någon annan som vill simma med hajar?
HAHAHAHA, en sån här kanske passar mig?
Fyfan.!!

Tävling hos...

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

2011-03-31 Tachino

Idag åkte jag till Haninge och träffade Amanda och så åkte vi till stallet tillsammans, mysigt! :)
Jag red Tjavs och vi övade på galopp delarna i programmet. Det kändes inte speciellt bra idag han lysnad einte riktigt på det jag ville och jag blev irriterad. Kanske hade för höga krav? Ska försöka att rida utan krav på Lördag när vi ska ha programträning och hoppas det känns bättre då. :)

håår

Idag kände jag mig galet trött på mitt vanliga hår så jag bestämde mig för att testa mittbena! Plattade också håret lite ^^,
Fuuult eller fint?
Jag kan inte riktigt bestämma mig ifall jag passar eller inte. :)

Dagen före tävling

Tänkte berätta hur vi förbereder oss dagen före tävling på Gladö!
  1. Först brukar jag alltid packa mina egna saker och checka av allt på en packlista.
  2. När det är klart, smörjer jag mina stövlar ordentligt och om hästen inte går lektion smörjer jag även dens sadel & träns, och såklart martingal och skydd vid hoppning. Det brukar ta väldigt lång tid för innan tävling smörjer vi verkligen ordentligt för att få bort allt allt skit!
  3. Sen om hästen fortfarande går lektion fixar vi täckena och maten. vi brukar ha med oss deras vanliga lunch fast mer än de brukar äta. Vi packar även allt annat som hästarna ska ha med. Om transporterna redan står på Gladö så packar vi ibland in det som kan packas in i alla fall om vi har en transport med "sadelkammare" eller vad man säger.
  4. Efter det fixar vi i ordning hästarna, duschar hela dem om vädret är tillräckligt varmt, annars bara ben och svans, det kan också bero på om hästen är mörk eller vit hur mycket man tvättar. Vi knoppar hästarna typ sist på dagen för att de ska hålla så bra som möjligt över natten, fast man brukar alltid få göra om en del på morgonen efter ändå.
Ungefär så ser dagen före tävling ut för oss! Det tar flera timmar att få i ordning allt så jag brukar komma till stallet runt 12 eller 1 och så åker jag hem lite innan 6 eller så. :)
Åh jag är så himla taggad inför helgen, ska bli så himla mysigt! Nästan halva grejen är ju dagen innan tävlingen också, haha! ^^ Älskar stämningen då! :D

Lite duktig tjej

Ikväll har jag faktiskt pluggat! duktig tjej!
Först gick jag och mamma ut och gick med Sally TILLSAMMANS, vilket vi sällan hinner göra så det var super mysigt. Det var vid halv 7 och det var fortfarande ljust! ^^,
Sen kom vi hem och jag satte mig med matteböckerna i nyllet och pluggade, det gick helt ok, eller ah sakta men säkert om man säger så fast en uppgift klarade jag inte så jag blev galen! Men aja får plugga sönder inför provet ska fan klara det asså! ^^
Förlåt för det TRÅKIGA inlägget!

You are gonna catch a cold from the ice inside your soul


Bo i en fattig by

Ett mål till som jag har livet har, de kommer aldrig ta slut med saker vi ska göra, men det är härligt men drömmar och mål!
Vi ska åka till ett u-land och bo i en fattig by i kanske 2 veckor eller så. Det skulle vara så intressant och häftigt att få lära känna personerna och deras sätt att leva. Jag tycker när man ser sådant på tv, att deras liv verkar så svårt men samtidigt är dem så fria, dem är en del av naturen och det är något som jag tycker är ju himla tufft!
Att dem inte har hängt på världens utveckling utan dem är kvar långt bak i tiden på något sätt.
Det skulle vara ett galet härligt och tufft äventyr att göra. Se om man skulle klara av deras liv!

Jobb!

Jag jobbade också hela kvällen igår, det var därför jag inte hann/orkade uppdatera.
Men jobbet gick bra och tiden gick fort, hade dock behövt plugga! Det får jag göra dubbelt upp idag istället eller något, kuuuuul. ;)
Måste också säga att jobbtiden går mycket fortare när man har ridit innan, då är man mer stressad och tiden bara flyger iväg! faktiskt väldigt skönt ^^,

2011-03-29 Tachino

Idag var det min hyrdag och jag skulle ridit Moonshine men jag fick välja att rida Tjavs i stället om jag ville. Så det gjorde jag eftersom det är bra att träna så mycket som möjligt på honom nu innan träningen.
Vi övade på galoppfattningar och avbrott på rakt spår, vilket passade oss perfekt det är det svåraste på honom tycker jag.
Det gick väldigt bra och han lyssnade jättebra idag! Fick till ganska många väldigt bra galoppfattningar och lite färre men några väldigt bra avbrott! Så det var väldigt roligt känner mig bara mer och mer taggad inför tävlingen! ^^,
Men.....
Jag saknar min Verona Zamira, en evighet sen jag red henne.♥


Hemma en snabbis

Nu har jag precis varit hos naprapaten! Det gick bra, ska dit igen om 2 veckor!
Nu ska jag äta i panik sen stallet hela kvällen, känner mig inte så taggad på att jobba men det blir nog mysigt. Ha en fin kvälll!

Om häst hyrningen och tävlingen på söndag

Elinore om Tisdag morgon,:
SV: gud vad kul :D berätta mer om det, verkar ju jätte roligt! :D hur många är det som får göra det? :D har en dag ni får göra vad ni vill med dem då? :D

jaha ja jag läste det, varför tävlar ni inte dem ni brukar? :)



Tänkte skriva ett inlägg om "Häst hyrningen". Som ni vet hyr jag Moonshine, en jätteduktig ponny i mtt stall som jag har fastnat för totalt! hon är jätteduktig i hoppning, för några veckor sen fick vi till och med hoppa 1.20m!
I alla fall så rider jag henne två dagar i veckan minst. Utöver mina vanliga ridlektioner som är på torsdgar och fredagar så rider jag nu även Tisdag och Söndag.
På Tisdagar är det lektion för Ida, då jag har hoppat in i en av hennes grupper, på de lektionerna rider jag Moonshine varje gång.
På söndagar rider jag ut på Moonshine, då rider vi ut ensamma alltså utan någon vuxen men rider alltid minst 2 och 2, det är hur mysigt som helst! 
På torsdagar är det dressyr för Chrille då rider jag just nu Tjavs eftersom jag ska tävla honom på Södnag!
På fredagar är det hoppspecialen för Ida och då rider jag Moonshine.
Vilka är det som får göra det(hyra)? Det är för oss som tävlar eller vill tävla som hyr och det krävs att man redan rider två dagar i veckan för att få hyra. :)

-
Kan ju svara på varför vi inte tävlar dem vi brukar i det här inlägget också när jag ändå håller på :)
Det är antagligen för att jag och Amanda tävlade div 2 förra terminen. Jag på Verona och Amanda på Tjavs, den här terminen är det div 3 och man får inte tävla samma häst i en lägre division samma år.
tatchino

Bo på en RIKTIG lyxbåt

Någon gång ska vi hyra en riktigt lyxbåt, alltså verkligen en lyxbåt, större än ett hus eller flera hus. Åka runt med den i typ Karibien och bara testa på ett lyxliv!
Alltså jag är egentligen inte för att åka lyxbåtar, jag tycker om att åka en liten/lagom stor båt som man kanske kan sova i någon natt och laga lite himpavimpa mat i och sola och bada med familjen. Det är det bästa jag vet men samtidigt skulle det vara häftigt att testa en vecka på en riktigt äckligt stor lyxbåt och se hur man uplever havet då. Det skulle inte vara samma mysiga stämning men som sagt riktigt häftigt, och det är ju en ones in a life time grej. ^^

Tisdag morgon,

Godmorgon!
Igår kväll hade jag 50 läsare, Wohoo! Det är väldigt mycket för att vara mig måste jag säga, burkar ha runt 30 någonting liksom. ^^,
Idag:
Skola
Naprapat
plugga
rida
jobba
Sova!



Nu är det time to fixa i ordning sig för att sedan ta mig till skolan en stund! Inte så taggad!

The story of my life.


Jorden runt resa.

Jag och Jenny ska göra en jorden runt resa någon gång, det tar ju hur lång tid som helst? Men tänk vad häftigt att uppleva alla länder under en resa!
Under resan ska vi även äta en maträtt från varje land som man bara kan äta där! Tänk hur mycket skumma och häftiga saker man kommer äta under den resan haha!

Snyggt och sportigt

Gersemi ridbyxa, 1499 kr
Jag tycker det är väldigt snyggt med ridbyxor som har lite jeansfärg, jag tycker det ser sportigt ut vilket är tummen upp. Jag vet dock inte om jag någonsin kommer köpa sånna själva då jag tycker om när det är riktigt stilrent. Men kanske att jag får för mig att köpa några liknande ridbyxor någon gång.
Någon annan som tycker "jeans" ridbyxor är snyggt?

It Is Possible

Kom precis hem från en härlig skoldag, hade bara två lektioner!
Nu blir det till att plugga eftersom jag unte har gjort det på heeeela helgen. Ikväll är det inget stall för mig, lite tråkigt, jag vill bara dit hela tiden just nu känner jag, trött på plugget!
Hoppas ni har haft en bra måndag! Bara 4 skoldagar sen är det helg och Tävling!!! :D

skoldagens outfit!

Färgglad rutig skjorta - bikbok
Vitt linne - Gina Tricot
Live, Laugh, Love örhängen :D
Converse!

Naprapat bokad!

Nu har mamma beställt tid hos en naprapat i morgon. Jag ska gå dit för att jag har så himla ont i ryggen och så hoppas jag att det försvinner. Sen har jag även suttit snett vid ridningen eller inte suttit snett men min vänstra axel är lite längre fram än den högra, vilket gör att öven höften rör på sig och då blir jag inte jämn i sidorna och då blir det även ojämnt i allt annat man gör.
En naprapat är tydligen en blandning mellan kiropraktor och muskel grej. Jag tycker det låter väldigt bra men lite läskigt, haha! Berättar i morgon hur det gick!

S&M & A&T

Bilder från igår när vi stod och väntade på att bussen skulle köra förbi så v slapp möta den ^^,

Sovmorgon

Godmorgon!
Har precis vaknat, har sovmorgon till 11.15, underbart! Så nu ska jag chilla till klockan 10 och sen åka till skolan. Inatt sov jag mycket bättre än igår, men det var nog tack vare värktabletten OCH någon smörj grej. Hatar att ha så ont i ryggen!

Luc of Sweden

Så galet snygga smycken!

Hoppa fallskärm

Eftersom vi skrev den på listan måste vi göra det någon gång, fast alltså det verkar så läskigt så jag vet inte vad! Skulle bajsa på mig!!!
Men tänk att bara flyga och känna sig helt fri och när man landar måste man vara jätte stolt över sig själv att man vågade göra en sån sak!
Jo det är verkligen ett mål jag har!

Bild från google.


Uteritt på Moonshine

I morse red jag ut på Moonshine med Amanda och Erika, det var super mysigt men kallt!
Något som jag verkligen blir arg på är bilförare som inte respekterar hästarna, alltså det kör som tokar även fast de åker bredvid hästar. Först bromsar de in innan hästarna men när de åker bredvid gasar de på igen, då undrar jag hur man tänker?
Brukar man inte köra långsamt innan och bredvid hästarna och gasa efteråt?!
En bil med släp åkte förbi och Moonshine blev ju livrädd, det var bara tur att hon inte hoppade ner i diket och gjorde sig illa!

2011-03-27 Programträning Tachino

Idag har jag ridit programträning på Tjavs. Jag är väldigt nöd!
Han blev lite hög i formen ibland och avbrotten är fortfarande rätt svåra men några fattningar och avbrott blev riktigt riktigt bra idag!
Han hatar även dressyrstaket och när domaren sitter nere på banan så han är väldigt spänd när man rider förbi där men mot slutet slappnade han av jättebra!
Min sits var dock inte perfekt idag, men ändå bättre än för några veckor sedan! :)
Min underbara mamma filmade också, så här är framridningsfilm, en del av programmet(Min brorsa ringde mitt under programmet och då avbröts inspelningen) och även efter programmet när jag gjorde om en del saker.
Tänkte ha någon snygg outfit men bara för att jag blev filmad och lägger ut det på bloggen så orkade jag inte! Nej men jag hade väldigt ont i ryggen så jag orkade inte byta tröja och så gick han lektion precis innan jag red så jag hann inte linda eller så. :)
Framridning. För er som inte vet så är Tjavs den vita hästen! :)
Framridning, ena galoppen.
Programmet
Efter programmet

Svar på fråga

Annelie ([email protected]) om Anmäld!:
Vilken klass??

Jag kommer bara starta en klass på sundby, L:D, alltså 80cm. Jag tycker ändå det känns bra eftersom Moonshine aldrig gått runt en bana på tävling utan att gå omkull eller vägra flera gånger.
Jag/vi ser det som träning! satsar på att komma runt! :)

Anmäld!

Är nu anmäld på Moonshine till Sundbys lokala hopp tävling som kommer vara den 25/4.
ÅÅh, ska bli så himla roligt! Längtar!!

Earth Hour

Någon annan än jag som släckte lamporna?
JAg tycker man ska släcka lamporna under Earth hour, inte för att spara el utan för en symbol för att vi måste försöka stoppa miljöförstöringen. Om alla gör lite blir det stor skillnad.
Därför släckte vi lamporna ikväll, tände ljus och hade endast TV:n på. Måste säga att det bara är mysigt egentligen varför använda lampor på kvällarna när man kan ha ljus som ger en mycket mysigare stämning!
Såg tyvärr att de flesta grannarna inte släckte ner, lite tråkigt tycker jag!

Lördag kväll

Redan lördag kväll, snart är det söndag och sen börjar en ny skolvecka, men man ska ju leva i nuet och njuta så änk inte på att helgen snart är slut!
Snart kommer min vän Amanda och hennes mamma Marie hit, vi ska äta middag och ha det mysigt! ^^ Vi tänkte bl.a kolla på några dressyr filmer som jag inte sett från våra program ridningar och så där! :)
Nu ser jag att dem kommer!  Hinner inte skriva mer! Ha en bra kväll!

Klappa en val

Detta är en utav mina ideér på vad jag och Jenny ska göra någon gång vilket betyder att jag måste göra det först, haha!
Men tänk vad häftigt att vara så nära en val att man kan klappa den, jo det måste jag verkligen göra någon gång!
Jag tycker valar är riktigt häftiga djur! Så gigantiskt stora men de verkar så mysiga, snälla och ja! Jag tänker på när man var liten och i filmer var valar alltid snälla och hjälpsamma känns det som ^^,

Packlista

Nu såhär när tävlingarna snart börjar tänkte jag skriva om vad jag tar med på tävling! :)
Till hästen
  • Sadel + vitt schabrak
  • Träns
  • Benskydd(hoppning)
  • Fleece täcke + gjord
  • Regntäcke
  • Transportskydd + svanslinda
  • Martingal (Hoppning)
  • Nummerlapp
  • Paddar plus vita lindor
  • Vattenhink
  • Havre + betfor + hö
  • Lädergrimma + kedjegrimskaft
  • Borstar + Hovkrats
  • (Lincens, vaccinationer) Styrs ju numera via TDB
Till ryttaren
  • Hjälm
  • Vita vantar (dressyr) Svarta/grå (hoppning)
  • Skyddsväst(hoppning)
  • Vit Skjorta + Kavaj
  • Ridstövlar + sporrrar
  • Ridspö
  • Vita ridbyxor + mjukisar
  • Varma kläder, andra skor
  • Ridstrumpor
  • Hårnät
  • Smörj
  • Matsäck/Fika
  • (Grönt kort + licens) Sköts via TDB

Ny kategori

Gjorde precis en ny kategori "Hästarna" fick den heta, tänkte att jag har den kategorin till inlägg där jag skriver om hästar och inte om ridpassen.
Tyckte det var en bra kategori att ha! :)

Taggad ^^,

Kom precis hem från grön kortet kursen, nu är provet avklarat och nu är det bara en praktiskt grej som är den 9 April. Skönt! :)
Jag känner bara mer och mer att tävlingssäsongen startar snart, åååh vad jag längtar till nästa helg! Jag är så stööööööört taggad! :D
Nu ska jag kanske åka iväg med mamma och shoppa något. Skulle behöva/vilja köpa detta i hästväg inför tävlingarna :
  • Vita lindor
  • Plastrong + snygg nål
  • Massor av hästgodis
  • Marinblått och grått Schabrak

Åh jag drömde i natt att jag hade en katt lalala

Jag har precis vaknat, ska åka till stallet om en stund då det är gröna kortet kurs idag!
Vet ni vad jag drömde om inatt?
Inte att jag hade en katt men jag drömde om en utav dressyrprogrammen som jag ska rida nästa helg på tävlingen, haha! Det var lite läskigt för jag var lite virrig men när jag började vakna gick jag igenom den i huvudet och då gick det bra! Var tvungen så att jag vet att jag kan den! Men plugga dressyr program ska jag sysselsätta mig med i veckan eftersom det är tvåprogram vilket jag hatar för det är så svårt att hålla reda på vilket som är vilket!
Någon annan som tycker lika?

Gårdagens bana

Detta är banan från igår! Ida slängde om bommarna lite sådärr beroende på övning vi gjorde så från början var det inga oxrar och så där. Detta är bild på banan som den var på slutet av lektionen.
Lånad av Annelie.

Hollywood H:et

Jag och Jenny ska stå vid Hollywood H:et och fota(bevis) innan vi dör! Vilket jag tror vi kommer lyckas med snaaaaart!, jag hoppas det verkligen kommer bli så! Det är en sak man bara måste göra liksom!
Nu fick ni en liten liten(stor) ledtråd till hemligheten som jag inte berättat om här i bloggen!
GissaGissaGissa vad hemligheten är!

2011-03-25 Moonshine

Åh, hon var så himla duktig idag! det gick galet bra!
Hon var inte lika stark som hon kan få för sig att vara ibland och allt flöt på hela lektionen, kändes så himla bra!
Vi gjorde flera olika övningar, mycket lydnad. Först red vi över några travbommar och direkt efter skulle vi fatta galopp och komma på en studs, sedan gjorde vi tvärt om Galopp in och trav ut. Hon var jätte duktig och lyssnade jättebra!
Sedan red vi på en "S", det var väldigt tight att svänga men det gick skita bra, kände verkligen att vi behöll galoppen igenom allt.
Vi satte även ihop allt och red det som en bana.
Orkar tyvärr inte rita upp övningarna och banan vi hade idag men det kommer antagligen komma upp bilder nästa helg!

Frågesvar!

Elinore om Tråkigt men sant:
vart ska du jobba någonstans? :)
Har inte berättat vart jag ska jobba så tänkte att jag kan svara på den frågan i ett inlägg! :)
Jag och Jenny ska jobba hos Stockholms hamnar. Jag har ingen aning vad vi kommer ha för arbetsuppgifter och sådär än men vi ska jobba i 4 veckor.
Jag har aldrig jobbat förut så det blir lite spännande! Härligt att tjäna egna pengar! ^^

Morgon träning!

Nu drar jag till skolan för att ha specialidrott!

Ta dykarcertifikat

Att ta dykarcertifikat är en utav mina största drömmar faktiskt!
Havet är det häftigaste jag vet, ett riktigt paradis. Jag älskar att bada, jag älskar fiskar, delfiner och allt som har med havet att göra. Det ända jag inte gillar är när vattnet inte är genomskinligt, haha. Då tycker jag det blir lite obehagligt. Sand är väldigt jobbigt också, fast väldigt fint! ^^,
Nej men därför vill jag ta dykarcertifikat för att kunna dyka och vistas under vattnet under en lång tid. Det är så himla härligt att ligga långt ner under utan och bara kolla uppåt mot ytan. Jag♥havet.
Bilder lånade från Google.

bra dag!

Idag hade jag bara två lektioner i skolan vilket var underbart skönt! Ena lektionen hade vi dock matteprov och det sög rätt hårt, hoppas jag inte behöver komplettera allt för mycket, då det krävs 100% rätt för att ens få G. Kuuul!
Sen åkte jag till tandläkaren och lagade mitt första hål i hela mitt liv!
Efter det träffade jag Tindra och sen fick jag sällskap av Nina på bussen! ^^,
Mycket härlig dag ändå! :D

2011-03-24 Tachino

Jag är väldigt nöjd med dagens lektion! Känns som jag hitta honom väldigt bra idag, det går framåt hela tiden! :D
Vi övade på delar ur L:C1. Vi gjorde serpentiner med skritt övergångar och så gjorde vi galoppfattningar på en utav bågarna. Allt gick väldigt bra, det svåraste var att bryta av från galopp till trav. Det måste vi jobba på innan nästa söndag!
Vi hade även dressyr staket framme för att hästarna inte ska bli helt chockade på tävlingarna sen, Tjavs kollade lite grann men slappnade av rätt bra och på slutet var han helt avslappnad och kollade inte alls. Jätteduktig! :)
Jag jobbade hela tiden min sits som jag har tappat ganska mycket mycket på, jag hade mycket bättre sits förut men idag så bestämde jag mig för att den ska tillbaka! Så jag jobbade hela tiden med sitsen och det gav resultat jag satt skitbra måste jag säga! ^^,

Torsdag

Halåå!
Jag vaknade precis, väldigt otaggad och trött, jag har matte prov idag får se hur det går, det kommer vara fett svårt och jag är verkligen inte taggad, fast hur ofta är man taggad inför ett matte prov?
Slutar tidiagre idag plus att jag har sovmorgon så det är skönt, har bara två lektioner! ^^
Sen ska jag till tandläkaren och laga mitt första hål i hela mitt liv, fett läskigt!
Sen ska jag åka och rida! :D
Ha en bra dag!

Afrika

Någon som har varit i Afrika? Vad är ett MÅSTE att göra om man är där?
Åka till Afrika vore hur roligt som helst. Där skulle jag vilja åka på ett riktigt safari alltså inte bara sitta i en bil och kolla på djuren(även fast det vore häftigt också), jag vill och se på de vilda djuren och komma lite närmare. Det skulle vara världens upplevelse! (Man måste ju drömma!)
Sen skulle jag också vilja åka till någon liten by och lära känna personerna som bor där och se hur de lever och klarar av vardagen, dem lever ju på ett HELT annat sätt än vi gör! Jagar sin egen mat, mor i små hyddor osv. Det skulle vara väldigt häftigt att få en inblick i deras liv och om byn är väldigt fattig skulle jag vilja hjälpa den på något sätt! :)
Tänk vilket äventyr!

Utvald

17- åriga Zoey blir märkt till vampyrnybörjare i skolan och den enda utväg som finns är att ta sig till ett Nattens Hus, annars dör hon.
Väl på Nattens Hus blir hon bra kompis med rumskompisen Stevie Rae Johnson och hennes vänner Damien, Shaunee och Erin. Där finns också Afrodite, som plågas av en gåva från vampyrernas gudinna Nyx att få syner om olyckor där människor riskerar att dö.
Efter att två vampyrelever dött pågrund av att kroppen stöter bort förändringen, får Afrodite en syn där hon ser de döda eleverna och då inser Zoey att någonting håller på att hända på Nattens Hus som inte är bra.
.
Godmorgon!
Jag har precis läst ut tredje boken i House of night serien. Det är grymt bra böcker så jag kan inte sluta läsa haha!
Jag rekommenderar verkligen att ni läser böckerna en liten sammanfattning av vad böckerna handlar om läste ni precis ovanför! Tog/lånade texten från en internet hemsida.

Distans

Nu ska jag sova, i morgon kör jag "studier på distans" Känner mig lite hängig och sådär så känner att jag behöver vila mig en dag så jag inte blir riktigt sjuk eftersom min brorsa var magsjuk i helgen.. och jag tänker inte bli lika sjuk som han var!
Så jag ska plugga massa matte och försöka skriva en engelska uppsats och lite sådär! :)
God natt♥

Åka till Nya Zeeland

Jahapp, dags att skriva om änny ett mål jag och Jenny har! ^^,
Vi ska någon gång åka till Nya Zeeland, det har varit min dröm jättelänge! Det verkar vara så häftig natur där med så många olika häftiga, exotiska djur! Jag måste verkligen åka dit någon gång!

2011-03-22 Moonshine

Idag har jag ridit dressyr på Moonshine.
Det var svårt men roligt. hon ÄR väldigt svår i dressyren! Vi skulle öva på galoppfattningar vilket bara gjorde henne taggad så jag körde mitt egna rejs och gjorde inte speciellt många galoppfattningar utan försökte böja och ställa igenom henne då jag tycker hon tar tag och blir helt stum i ena varvet. Mot slutet gick det bättre och bättre och både jag och Moonshine kunde slappna av. Är mer nöjd med denna lektion än förra dressyr lektionen på henne, så är glad att det går framåt, sakta men säkert! :D

God morgon

Idag blir det skola sen stallet! ska rida finaste Moonshine idag! :D

-
Btw, har kört Friends expose på facebook? Det är galet roligt att få reda på vad folk svarar om en själv! :O
Testa! Men man blir lite beroende, haha.
Nu måste jag fixa mig innan jag måste gå, mjukis byxor stilen kör jag på idag! Tjaoo :D

3. Rida elefant

Har ni ridit elefant någon gång på riktigt?
Alltså jag har ridit elefant på Kolmården eller så när jag var mindre men jag har aldrig suttit på en elefant ensam och utan sadel liksom, det är en sak jag och Jenny ska göra innan vi dör! :D Och när vi ändå sitter där uppe ska vi ta ett elefanthårstrå, som typ.... minnesgrej, vad heter det... souvenir typ! :D
Och det ska vara utomlands på något exotiskt ställe inte en vanlig djurpark.

Tråkigt men sant

Fick ett mail från sjöstjärnan för några dagar sen om att jag fick komma dit i sommar som stall elev, det är då en praktik vecka utan betalt men man får mat och boende och rida deras unghästar mm. vilket låter jätteroligt!
Tyvärr kommer jag inte kunna åka, då jag redan fått sommarjobb och jag jobbar den veckan jag skulle åkt till dem. Kommer heller inte kunna åka någon annan vecka då jag antagligen kommer vara tomlands större delen av tiden som är kvar på lovet efter jobbet.
Tråkigt men sant, är dock överlycklig över mitt och Jennys sommarjobb! :)
Saknar tiderna på sjöstjärnan, så många härliga minnen!



Älska måndagar!

Tja!
Har inte mycket att säga om denna dag, är fett trött och har typ inte gjort någon nytta idag känns det som haha! Så kan det vara ibland. Jag ska väl läsa House of night 3 nu tror jag, vi läser en valfri bok i skolan just nu och jag valde den så det är i alla fall ingen pain att läsa.
Sen ska jag plugga matte en stund, om jag orkar, fast jag måste så ah, det blir som det blir ^^,
Måndagar är galet sega!

Veckan:

Måndag: Skola, jogga?
Tisdag: Skola, rida Moonshine
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola matteprov, rida
Fredag: Skola, rida
Lördag: -
Söndag: Rida Moonshine
Har en rätt lugn vecka, skönt!, förutom matte provet som kommet vara jättesvårt!

2. Rida kamel

Den andra saken i min och Jennys "innan vi dör lista" är att rida kamel!
Jag har gjort det förut men jag vill göra det "på riktigt" alltså typ i någon öknen eller så, det skulle ju vara hur ballt som helst!

Shopping

Åkte till länna med mamma efter uteritten och innan programträningen. Vi gick till någon sport affär och den hade rea på allt! underbart!
Jag köpte massa saker och allt tillsammans blev typ bara 1000 spänn!
  • En svart (dun?) väst 400 kr
  • En vit piké 100 kr
  • En marinblå piké 100kr
  • En lysande grön sport BH 200 kr
  • En kortärmad tröja 200(?) kr
  • Ett par korta spring byxor 175 kr
Allt förutom springbyxorna är till för att användas till stallet/ridningen, sport Bh:n kommer jag såklart inte bara använda när jag rider. ^^,

2011-03-20 programträning, Tachino

Åkte iväg och shoppade en stund med mamma innan vi hade programträning.
Det gick rätt bra under fram ridningen fast jag vet inte riktigt hur jag vill att hans ska gå och hur lätt jag ska vara i handen osv. Så det är en del saker jag måste lära mig. Tjavs var spänd vissa delar av programmet och vissa delar kändes rätt bra. När vi gjorde om det som hade gått sämst så slappnade han av mer och gick väldigt bra.
-
Det är svårt att lära sig en häst på så kort tid, men jag gör mitt bästa och vi har två veckor på oss innan tävlingen hoppas jag hittar hans knappar bättre innan dess. :)

We live in a free world

I morse, red jag, Nina och Hampus ut till crossen i det härliga vädret, shit vad mysigt det var, solen sken det var varmt, jag satt på underbaraste Moonshine, hon tyckte livet var toppen och jag tyckte livet var toppen! Kan det bli bättre? ^^,
Vi mötte bilar och hon var jätteduktig, hon kollade lite spänt mot dem men blev inte rädd och när de hade åkt förbi frustade hon, tror hon blev lite stolt över sig själv ;) plus att jag blev stolt ^^.
En perfekt Söndags morgon!

Jogging runda!

Kom precis hem, har varit ute och joggat i 35 minuter, känns riktigt bra faktiskt!
Fick inte med mig varken Tindra eller Karro så jag sprang själv.
Det var väldigt skönt att bara springa med dunk musik i hörlurarna, då känner man inte av tröttheten lika mycket, så jag sprang på utan paus hela tiden, för att vara första turen på länge är jag nöjd, jag blev inte så himla andfådd det jobbigaste var för benen! men nu blir det hårdträning så jag får bättre kondis än någonsin! Nu ska jag hoppa in i duschen!

Innan vi dör!

Vi har precis gjort en lista som vi ska göra innan vi dör! :D
Ska skriva om typ en sak varje dag tänkte jag! ^^, Det är VÄDLIGT många saker!
1. Rida en struts

 

Tänk vad ballt att sitta på en struts ju! Återkommer med detta när vi har gjort det! haha ^^,



Härlig morgon

nu ska plugga dressyr program(L:C1), för i morgon är det program träning, sen ska jag gå och möta Bästis om 45 minuter! ^^

Banan från igår

Gårdagens bana på bild! ^^,
Vi hade massa snygga hinder framme för att vänja hästarna inför tävlingssäsongen!
Moonshine kollade inte en ända gång, så himla duktig! :)

2011-03-18 Moonshine ♥

Åh idag gick det så himla bra!
Vi övade tre olika linjer och skulle få bra flyt och verkligen rida till hindren.
I början blev hon(Moonshine) knappt stark mot hindrena, fast hon blev mer och mer taggad, å när hon drog gjorde jag halt framför hindret och så kom jag direkt på igen, då gick det bättre. På slutet Gick det bajsunderbartjätte bra, då fick vi hoppa runt 1.10m och ett hinder låg på 1.20m, Hon var så duktig!
Jag övade på min sits hela lektionen så jag verkligen kommer tillbaka mer(fast står i lätt sits) och är mjuk i handen även fast hon blir stark. Jag måste även bli lugnare när hon blir stark. Och det gick också jättebra idag! :D

Friday, i'm in love

Fredag! Shit vad skönt!
Idag har jag inga prov eller så och det känns sååååå skönt!
Ikväll: Fredags hoppning!
Lördag: Träffa Jenny på dagen, träffa Lina på kvällen
Söndag: Rida ut på Moonshine, programträning på Tjavs.

2011-03-17 Dressyr på Tachino

Idag skulle vi haft hoppning men istället ska vi ha det någon annan vecka när vi inte behöver sitta på dressyr poniehästarna som vi ska tävla.
Nu är det bara 3 veckor kvar innan första omgången i allsvenskan och vi sitter ju inte på våra vanliga hästar så vi måste verkligen träna och hitta knapparna så mycket vi kan.
Jag känner att det går bättre och bättre på Tjavs nu, tror jag börja hitta honom mer och mer, tappar lite ibland men han gick bra stor del av lektionen också! :)
Jag måste verkligen ta tag i min sits den har blivit sämre tror jag har tappat lite muskler så jag måste ta tag i träningen utanför ridningen så jag orkar hela tiden!
Vi övade lite programdelar ur L:C1 eftersom vi inte har ridit det förut, eller det var åtminstone väldigt länge sedan.
På söndag ska vi ha programträning :)

Hejhejhejhejhallååååååå

Bloggning från skolan!
Just nu har vi typ hål fram till svenskan tänkte göra psykologi provet som jag inte är klar med men jag orkar intee........
Hade matte diagnos precis den ska vi inte prata mer om nu!
Och psykologi provet gick helt okej så långt jag han i alla fall :D
trevligt trevligt pussochhejleverpastej!
Jag vill vara brun ^^ (antecka nu)


Ikväll

Ikväll ska vi hoppa får jag Moonshine eller Tjavs är frågan?
Jag tror och hoppas på Moonshine, Tjavs ska jag ju inte tävla hoppning så tycker inte jag behöver hoppa honom utan rida dressyr på han.
tatchino

Mörker är inte alltid lika med ondska, precis som ljus inte alltid bringar godet

Jag försökte blogga igårkväll när jag kom hem från mammas iIphone men nej jag var oteknisk och fattade ingenting så då gav jag upp, haha.
Kursen igår kväll gick bra men jag var galetstörtjätte trött bara men jag somnade i alla fall inte!
Nu ska jag bara fixa mig sen ska jag åka till skolan och ha psykologiprov, behöver dock inte göra klart det idag vilket r tur då jag inte har hunnit plugga mycket och jag måste verkligen kirra MVG!!!!!!! ;O
Slänger in en bild på min älskling när jag ändå håller på ^^,

Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dej ser....

NU: Plugga psykologi!
Skönig dag i skolan, fett flummig och vi fick sluta massa mycket tidgare skulle egentligen slutat halv 5 och åkt direkt till stallet! Men nu hinner jag plugga lite inför provet i morgon, bra för er att veta punkt!

Mår bäst utav att göra massa saker hela tiden

Är det någon annan än jag som är som jag när det gäller det?
Jag mår alltid bra när jag har fullt upp och hela tiden gör saker, så fort jag vilar en hel dag eller så, så börjar jag må rätt dåligt, humöret sjunker och även fast jag verkligen behöver vilan är det så. Lite skumt!
Fast när jag är utomlands är det inte så, då bara älskar jag att ligga och chilla på stranden varje dag, blir inte alls uttråkad, inte ens efter en månad är jag trött på det förutom att man börjar sakna alla vänner och Sally och så :)
Kanske är för att de flesta sommrarna spenderas på min favoritplats ? ^^, 

Hellooooooo

Tror faktiskt inte det finns någon som kan blir vackrare på bild än jag! :O
Iaf jag har på mig en färgglad skjorta som ni kankse ser och ganska lockigt hår(eller nåt), får se om det har lust att vara lockigt eller vad det nu är hela dagen :D

Dressyr + jobb

Moonshine blev det! Glad jag blev när jag fick veta det, men inte så förvånad, haha :D
Lektionen kan jag inte påstå gick bra hon var väldigt stel i höger sidan och kom inte igenom där, vänster sidan kändes mycket bättre, det var ändå första gången jag red henne dressyr så nu kan det bara bli bättre, speciellt när jag kommer rida henne 3 gånger i veckan tror inte det blir fyra då jag måste rida Tjavs någon dag också! :)
-
Jag jobbade efter ridpasset, Det flöt på bra hela kvällen och tiden gick faktiskt väldigt fort!
Nu ska jag ta mig till skolan för att ha Engelska nationella muntligt, baajsläskigt!! Shit hoppas jag får G, engelska är ett utav mina sämsta ämnen trots att jag verkligen skulle vilja vara grym i det.

Reach for the stars

Tidsinställt! ^^,
Dagen idag har varit rätt chill, först var vi på Nobelmuseet sedan åkte vi till skolan och hade problemlösning vilket kändes väldigt onödigt varför, inte bara ha det på nobel museet så vi slapp åka fram och tillbaka överallt!
Men jag hade i alla fall roligt hela tiden, under problemlösningen satt vi mest och flummade och var helt övertrötta och när vi gjort en liten vacker affisch så fick vi gå hem!
Jag är allmänt lycklig över det mesta för tillfället känns rätt härligt :D
Lite av mig just nu,innan jag tar mig till stallet ;)

Snabbis!

Hemma en snabbis, blev inget matte plugg, väldigt obra men vi slutade så sent så skulle inte hinna. Nu ska jag bara äta sen åka till stallet rida och sedan jobba, Undrar vem jag kommer hyraa?!?!?!?! :D Som sagt jag har inte sagt någon jag vill ha, spännande! ;O
Ni får höra senare eller i morgon eller på torsdag beror på när jag har tid att sätta mig vid en data igen ;)

Tisdag!

Idag har jag fullt Schema så kommer inte hinna blogga något alls!
Först ska vi till nobelmuseet sedan till skolan och ha problemlösning och efter det ska jag nog plugga matte med Elias och efter det åker jag direkt till stallet för att rida och sedan jobba hela kvällen! :)
Hoppas ni får en fin daaag :D

Ännu mer utav ridsporten

Nu äre bestämt jag ska hyra häst! Det kommer bli en månad åt gången så jag får känna efter hur länge det kommer gå ihop med skolan men funkar det den här månaden borde det ju funka alla andra månader också. ;)
Det innebär att jag kommer rida två gånger till i veckan, antagligen kommer det bli lektion på tisdagar kl 18-19 eftersom jag även jobbar på varannan tisdag och då blir det bara en gång mer i veckan varannan vecka. Haha krångligt? ^^,
Sedan kommer jag rida ut på den jag hyr varje söndag. Vet inte än vilken ponny jag ska hyra, får veta i morgon, det blir ju antagligen Verona eller Moonshine, men jag har inte önskat någon eftersom jag känner att jag inte kan välja bort någon så jag överlåter bestämandet till Chrille och Ida ^^,
-
Ja det kommer bli väldigt mycket stall nu när jag både rider 4 gånger i veckan, tävlingarna kommer dra igång om några veckor och jag jobbar varannan tisdag, det är bara att planera väl så kommer jag få ihop det med skolan också!
Glad tjej!
Moonshine eller......
Verona. Eller någon annan vem vet man kan inte vara 100% säker ^^,

Home sweet home ^^,

Heeje, kom precis hem efter en rätt chill skoldag faktiskt!
Först hade vi salskrivning, satt i kanske 3 timmar och det gick väl okej, sedan hände inte så mycket tills vi hade en onödig lektion i Svenska där vi fick veta vad vi ska göra i nästa moment. Sen hade jag utvecklingssamtal och det gick brabra!
Nu är jag hemma och ska plugga psykologi, måste lära mig ganska mycket idag för hinner inte plugga hemma någon annan dag innan torsdag och jag måste/Vill få MVG på provet! Så det är bara att sätta sig och plugga då! Pusshej!

NU:

Tagga inför svenska nationella 4 timmar! -.-'
-
Ha en bra dag! ^^,

Ut & Springa

Idag blir en riktigt tråkig pluggdag för mig, måste eftersom jag har så grymt mycket att göra i veckan så jag kommer inte hinna plugga mycket alls. Men jag funderar på att vara duktig och gå ut och springa en stund sen, jag måste verkligen förbättra min kondition plus att det är skönt!

Anmäld!, Låt Mig Chocka Er!

Åh Amanda ringde precis och sa att jag skulle anmäla mig till första omgången i dressyr allsvenskan div 3!
Shit vad glad jag är nu, Helt GAALET taggad!
Tävlingen är den 3 April, alltså om bara 3 veckor!
Jag är anmäld till förklassen som är L:C2 och sedan lagklassen som även är individuell L:C1.
Men gissa vem jag ska ha??!?!?!?!?!?!
Ni kommer bli chockade......
Ritkigt chockade......
Vädligtväldigtväldigt chockade....
Det kommer låta så konstigt så ni inte vet vart ni ska ta vägen.....
Och jag är helt seriös!..
Jag ska haaaa..........
.......
Tjavs, Tachino, Amandas ponny(Babybus)!!!!!!!
Jag och Tjavs för rätt länge sedan :)

Dream as if you could live forever, Live as if you only have today


Första dagen på Gröna kortet kursen - Check

Kom precis hem från kursen, timmarna gick fort, så det var väldigt skönt, det är ganska så lätta frågor på provet men det lite svårare är att hitta i TR, tycker jag i alla fall ;P
Så man svarar liksom först och sedan letar man efter svaret i TR bara för att själva grejen är att hitta i TR, haha^^
Nu blir det skolplugg!

Jag älskar dej.


Vecka 11.

Måndag:
Svenska Salskrivning 4 timmar.
Plugga
Tisdag:
Programdag, Först Nobel museet sedan göra problemlösning i skolan.
Plugga
Jobba 18.30-21.15
Onsdag:
Skola
Gröna kortet kurs hela kvällen.
Torsdag:
Psykologiprov
Matte diagnos
Rida
Fredag:
Skola
Rida

11 Mars 2011

Idag hade vi cavaletti och gjorde samma övning som samma fredagen fast utan hinder och vi red även utan stigbyglar hela lektionen. Jag red Moonshine, och vi båda fick jobba riktigt hårt!. Det var väldiigt tight mellan bommarna så vi var tvugna att samla väldigt mycket. Det var svårt men fick till det ibland, Shit vad jobbigt det var!
Imorgon blir det nog ut och springa måste börja träna på riktigt nu!

Lycklig tjej!

  • Tävlingssäsongen börjar snart!
  • Det ÄR vår!
  • Första tävlingen jag ska vara med på är Sundbys lokala hopp 25/3, TTAAGGAAA!
  • Jag och Jenny har sommarjobb, tillsammans, + bra betalt, vi börjar 13 Juni och jobbar 4 veckor!
  • Mina underbara "gamla" vänner  ska få, antagligen, få starta någon Pay&Jump, Glad för deras skull!
Jag är totalt jätteglad! ^^,

Grönt kort.

Nytt för 2011 är att alla upp till och med 18 år ska delta i en obligatoriskt Grönt kort kurs.
Även de som redan har grönt kort, i alla fall enligt vårat stall så ska alla som tävlar som är under 18 gå gröna kortet kurs även fast de redan har ett grönt kort. Så på Lördag är första kursdagen som kommer vara ca 2-3 timmar tror jag. Känns lite jobbigt att behöva gå den igen men bra att fräscha upp minnet lite då jag gick den när jag var 11 alltså för 6 år sedan! ^^

Dressyr 10 Mars

Red Tjavs idag! Det var väldigt roligt och jag övade hela tiden på min sits, jag måste komma ner mer i sadeln och verkligen börja jobba med magen med vilket jag slarvar med en del, eller jag glömmer liksom bort, jag måste bli bättre på det! Jag jobbade även hela lektionen med att verkligen rida fram till handen och jobba mycket mindre med handen :)
Det gick bra och jag är riktigt nöjd med lektionen! ^^

Att det ska vara så svårt att komma på en rubrik!

Tjatjaaaaaaaa!
Snart äre dags att åka till skolan, lång sovmorgon idag eftersom vi slapp en lektion i morse. Jag har hunnit med rätt mycket denna morgon ändå, gjort en hel sida matte! Och igår kväll gjorde jag 3 sidor, dock bara G-uppgifterna men ändå! :D
Galet fint väder är det också, äntligen är det vår på riktigt! :D
Ha en najsig dag !

It's all about surviving the day

Idag har jag överlevt dagen än så länge! Härligt eller hur? :D
Vi hade svenska läxförhör skriftligt idag eftersom vi var så otroligt sämst igår på lektionen, haha! Så läraren straffade oss med läxförhöret, och som jag sa i morse glömde jag häftet man skulle plugga på hemma men så kan det gå, det gick ändå okej! ^^,
Sen hade vi idrottsredovisning och det var bara Awesome, skitroligt vare, fett duktiga vi var! :D
Vi byggde massa olika pyramider av oss själva och sådär! ^^ OS Nivå enligt mig :D

Hej hemska morgon!

heeej negativ tjej har vi här!
Har sovit bajsdåligt inatt, vaknade massa gånger och drömde massa skumma saker. Plus att vi typ ska ha någon skriftlig grej idag på svenskan och jag glömde ta hem häftet man skulle ha läst igenom miljarder gånger så det kommer ju gå bra, hej IG!
Känns som det blir en bra dag (Y) Men jag ska vara glad ändå :D
Hare göttt!

Min Vecka!

Såhär här kommer min vecka se ut.
Måndag:
Svenska argumenterande satiriskt tal √
Tandläkaren √
plugga fysik
Tisdag:
Idrott redovisning√
Svenska läxförhör√
Plugga
Onsdag:
(Datakunskaps prov?)
Plugga
Torsdag:
Plugga
Dressyr lekion
Fredag:
Fysik prov
Hopp lektion
Godnatt

En heeelt vanlig måndag

Idag har varit en väldigt lång dag! Det var roligt att träffa alla i klassen igen har ju saknat alla i min underbara klass! Skulle dock inte tacka nej till längre lov ^^,
Gick och var nervös hela dagen för att hålla svenska talet också, usch vad läskigt det var men det gick faktiskt helt okej så hoppas på ett okej betyg! :)
Så nu har jag nästan precis ätit middag och kommit hem så nu är det dags för lite pluggande innan jag lägger mig och drömmer sött i sängen! Är riktigt trött!
Har även hunnit med ett litet besök hon tandis idag.
Måste säga att jag saknar detta lite, och så måste jag ta tag i att ta lite nya bilder!

Studier

Jahapp, i morgon ska jag har svenska tal, är HUUUUUUR nervös som helst assåå!
Hatar att stå framför människor och prata.
Har i alla fall pluggat till det nu med Karro, vi läste det för varandra några gånger, tycker vi var väldigt duktiga!
Längtar tills det är avklarat!

SHOPPING!!!

Idag har jag shoppa galet :D
  • Köpte mina första Converse! 700kr. De är ingen rolig färg som jag först tänkte utan det blev ett par skitsnygga gråa! färgade tänkte jag köpa i sommar utomlands där det är mycket billigare ^^,

  • Ett par balla tights från monki 200kr
  • Ett snyggt linne från H&M. 129kr
  • Ett par tights från Vero moda 100kr, dem är likadana som ett annat par jag har därifrån fast en annan färg, det var så billiga och jag tycker dem är så sköna så var tvungen att köpa det ^^,
  • En t-shirt från Gina tricot 129kr.

Fyll inte livet med dagar, Fyll dagarna med liv



Skullcandy

Mina koss hörlurar började hacka för några veckor sen så idag åkte mamma tillbaka med dem till affären och lämnade tillbaka dem och så fick jag ett par nya istället, men nu blev det inga koss utan ett par jätterosa skullcandy, matchar min Ipod ^^,

Lördag

Idag köpte jag ett par nya tights, köpte dem på bikbok för 199 kr, dem är gråa och skitsnygga! :D
Sen har vi planerat sommar, den lilla hemligheten som inte är någon hemlighet för flera stycken vet om det redan men har inte skrivit det i bloggen liksom, men det kommer :D
Nu har vi fixat sommarjoobb också! Lycka! Shit vad jag längtar till den här sommaren nu!

Hemlisaaaar :D

Igårkväll var det tjejkväll med Tindra som gällde vi snackade och kollade på "Grown-ups" (vet inte hur man stavar) Den är bajsrolig!
-
Idag ska jag till stan med Bästis, vi tänkte sätta oss på något café och planera lite inför en saaak, HEMLIS vad det är! Men Snart kommer alla som inte redan vet få veta vad det är :D
Ha en bra dag! :D

Fredagshoppning 4 mars 2011

Idag red vi på dagen, väldigt skönt att slippa vara i stallet hela fredagskvällen, istället ska den spenderas med fina Tindra Kristiansen, vi ska ha tjejkvälll!!! :D
Red i alla fall Moonshine, ovanligt eller hur!
Hon var väldigt stark idag  och ville mest dra och springa mo hindrena så det var väldigt jobbigt, vi övade på att verkligen rida fram till hindrena och det gick ju inte toppen när hon var på sitt mindre braiga humör. Det kan inte alltid gå bra! :)

Dressyrträning 3 Mars 2011

Idag red jag Verona.
Framridningen gick bra, hon var jättefin och jobbade jättebra sen skulle vi göra cavaletti, med tre bommar i två utav hörnen och där.....ska vi inte prata mer om lektionen ^^,

:)

Love the life you live, live the life you love ^^,

Trevligttrevligt

Godddaag allihoppa!
Idag är en pluggdag för mig eftersom jag har massvis att göra till nästa vecka och jag har inte pluggat mycket alls den här veckan!
Så just nu sitter jag och skriver ett satiriskt tal och det är jättemegasvårt!
Jag har pluggat lite fysik och det är oxå megajättesvårt och ska väl ta tag i lite matte om en stund som oxå är jättemega svårt för tillfället!
Så eftersom allt är så svårt så sitter jag för det mesta och läser min mycket braiga bok, vampyrens märke, som är den första boken i serien House of night ^^,
Härlig dag!
Ikväll blir det dressyrträning :D

Dressyrlektion 2 mars 2011

Idag red jag Rasmus! Har aldrig ridit honom förut så det var väldigt roligt att prova på honom. Jag red assistentridning, alltså inte i min vanliga grupp, vi jobbade mest med att böja igenom och få loss hästarna vilket kändes alldeles lagom svårt just idag på en ny häst. Det gick väldigt bra och var väldigt roligt att rida honom, det enda som inte gick bra var väl galoppen, där kändes han väldigt stor och det kändes som det ser ut när man kollar på honom, som att sitta på en gunghäst, haha! Så jag hade skitsvårt att jobba honom i galoppen, vi kom hela tiden ikapp de små ponnysarna så kunde inte riktigt jobba honom då.
.
Bild från jullovet på Rasmus och Sarah :)

Vårhoppning 2 mars 2011

Idag var det liten klubbtävling i stallet, clear round, vi hoppade in våren! :D
Skulle ha hoppat 60 cm, men nej jag fick hoppa mellan 80-100 cm istället!(alltså det var olika höjd på olika hinder. Blev skitglad när Ida sa det till mig.
Moonshine, var väldigt taggad och hoppade skitbra, är verkligen jättenöjd med rundan och ännu bättre var att den blev felfri!
Hon hoppade jättefint, runda fina språng och hon tyckte det var jätteroligt!

Idag!

Idag:
  • Km i hoppning!!!!!!!!! 60 cm, haha ^^,
  • Rida dressyrlektion klockan 18.00
Ge mig sommaaaaar!!! 

Stockholm horse show, bokat!

Mamma har köpt biljetter till hela fredagen, ska bli jätteroligt, är galet taggad redan nu haha! :D
Sen får jag se om jag går någon mer dag också ^^,

Kvällsjobb i stallet :)

Nu ska jag ta mig till stallet för att jobba fram till kvart över 9 ikväll.
Ska bli skönt att komma ut till stallet och tänka på annat än att "jag borde plugga, jag borde verkligen plugga, jag borde plugga men jag orkar inte!" Och så får man panik. :)
Idag har jag varit hemma hos farmor en stund och ätit våfflor annars har jag inte gjort någonting typ, legat i soffan och pluggat lite fysik.
Måste skynda till bussen!

RSS 2.0