Happy Birthday

Igår red jag på Happy vilket var väldigt länge sen! 
Han var fin större delen av lektionen förutom i galoppen, där fick han total flip och studsade omkring som en vildhäst! Fick ta i med hela kroppen för att han inte skulle lyckas kasta av mig. 
Annars jobbade vi lite med början till bakdelsvändningar vilket gick bra. 

Hemma dag!

Idag hade vi en otroligt onödig dag i skolan så för mig blir det plugg hemma! Ska göra klart projektet.... Skönt att det är avklarat snart i alla fall!


Second home!

Snart ska jag åka till stallet och rida, ska bli så himla mysigt efter en vecka helt utan hästar!


Ramundberget 2013

Har haft en så sjuuuuuukt härlig vecka!
Bra skidåkning!
Kändisträff mitt i ingenstans, Mikael Nyqvist!
Partyyy!

Lärt oss åka längdskidor, har nog aldrig ramlat så mycket, hahah!

Bastat!

Vi har det bäst!

Grym skidåkning, mysiga kvällar, sett renar, sett norrsken, brandlarmet gicl första gången vi lagade mat och det gick sämst att åka längdskidor för första gånger men vi har så sjukt roligt!
Puuusss


Adventure!


Melissa

Hoppade melissa idag och hon var faktiskt väldigt fin! Hittar fortfarande inte den känslan jag söker men tror inte jag kommer hitta den heller då hon är helt annorlunda mot andra hästar jag brukar rida. Roligt att jag börjat hitta knapparna lite på henne nu i alla fall!


HOLIDAY!

ÄNTLIGEN är det fredag och jag har haft min sista lektion på en vecka! 
Satt kvar i skolan idag och gjorde en hemsk historia uppgift och nu sitter jag hemma och har tagit tag i projekt analysen som måste bli klar. 
Ikväll är det fredgas hoppning och sen ska jag mysa hemma. Imorgon ska det handlas, packas, pluggas, kanske tränas och så ska Julia sova här innan vi drar till Ramis! 
Kommer bli sjukt roligt, är så galet taggad, behöver verkligen åka iväg och bara leva! 
 

Fitness workout

Sprang drygt 6 km idag, först ca 3 med Karro och sen drygt 3 till med mig själv och musiken som sällskap! Efter det har jag tagit en 20 min promenad med Sally och sen ytterligare en i ca 70 minuter med Sally, Andreas och Tindra. Hurtig tjej!
Nu ska jag sussa!
Bjuder på denna otroligt vackra bild!


Effektiva.

Idag har vi varit extremt duktiga i skolan!
Jag, Karolina och Emelie har satt ihop allt vi hittills har gjort i vårt projekt och gjort en framsida. Har nog inte gjort så mycket på minst en månad som vi hann på bara några timmar!
Nu ska jag och Karro bli fit genom en spring runda!
Puss!


Simply The Best.

Idag har jag ridit Verona och det var så himla mysigt. Känns som att hon utvecklas väldigt mycket positivt just nu och jag hittade en rätt bra känsla redan från början. Vi jobbade först med att hästarna skulle lyssna och lyda och sedan gick vi över till slutor. Min fina prinsessa skötte sig toppen trots att det var väldigt svårt vissa gånger och stunder. 

Träning!

Den här veckan har jag varot ute och gått extremt mycket och såklart ridit men ingen annan träning har hunnits med så idag ryckte jag upp mig!
Har Sprungit 3 km som uppvärmning och nu blir det lite styrka innan jag drar till stallet!


Good day.

Idag har varit en riktigt bra dag!
Först var jag i skolan en stund där vi kollade på en jätteskum film med modern dans, jag fattade ingenting.
Sen åkte jag med Jenny till stan och myste och köpte en ny mössa. Fredrik var i stan och jobbade så då gick vi och träffade honom en stund och bara pratade.
Efter stan träffade jag Lina en stund och nu på kvällen har jag gått en långpromenad med Simon och Sally.
Gosigos.


Taggad!

Åh är så sjukt taggad tills vi drar till ramundberget på söndag. Har redan börjar förbereda packning lite grann och är extremt otålig, det kommer bli så grymt!


Galen Gondor.

Idag har jag ridit på en galen Gondor!
Vi hade hoppning och han mest sprang och var jättestark. Trots det så fick vi till det ibland men jag fick kämpa som en dåre.


Bästa Bror.

Åh, idag gjorde Fredrik min dag!


Kompis träning!

I fredags så åkte jag, Karro och Julia till huddingehallenför att springa och gymma. Vi sprang i 30 minuter och jag sprang drygt 5 km :) efteråt körde vi lite styrka i gymmet.
Mysigt trots att jag är rätt dåligt sällskap när jag springer med hörlurarna i på högsta volym ;)


Verona.

Under dagens ridpass red jag fina Verona. I början var hon svår och springig men det blev bättre under framridningen ich hon blev riktigt fin i vänster varvet. Höger sidan är på gång men inte lika bra som vänster tyvärr. Vi jobbade med böjning under lektionen vilket är jättenyttigt för både mig och Verona!


Fitness.

Nu har jag precis kört ett kort träningspass med jogging i drygt 15 minuter och sedan styrka för mage och insida lår. När jag tränar insida lår använder jag mig av en pilates boll och pressar benen mot den. Vet dock inte hur många gånger jag upprepade övningen idag för jag tappade räkningen och körde bara tills jag inte orkade mer istället. 

15 • 4 sit ups.

1,5 min • 2 plankan.

Ca 40 sekunder i sit ups ställning och snett boxa mot taket.


Gårdagens träningspass.

Idag har jag träningsvärk efter gårdagens gym. Jag körde rygg, ben och rumpa.
12 • 4 benböj med 32 kg på axlarna.
15 • 3 rygglyft på maskin.
Ca 1 minut statisk ryggträning på samma maskin.
12 • 4 benpress med 80kg.
25 • 3 sidorlyft på varje ben (liggandes).
2  • 40 vader ( stå på trappsteg och ställa sig på tå och ner, tå och ner)

 


Lärorik dag!

Idag har vi lärt oss om hur man gör magisk sand och hur man får skräddare att sjunka.
Alltid lär man sig något i skolan!


Monteverdi

På gårdagens dressyr lektion hade vi cavaletti och jag fick rida en ganska ny häst som kallas Monte. Han är ganska ung och kändes som en unghäst att rida. Vi gick rätt in på övningen vilket inte gick speciellt bra, vi hade mer behövt göra helt okomplicerade saker. jag hade ingen aning hur han var och skulle ridas så jag hittade ingen bra känsla förutom några korta korta stunder.


Tango

Idag har vi testat på tango på dansen i skolan.Det var lite som att ta en promenad med väldigt mycket inlevelse i stegen, haha.  Jag tycker Salsa var roligare än tango men har i för sig bara lärt mig grunder idag så kanske inte borde yttra mig! (: 
Kul att testa i alla fall! 
 

Träningsfri helg!

I helgen hade vi tänkt att gymma men så blev det iiinte!
Vi var alldeles för trötta och nöjda med att bara ta det lugnt så det blev vila hela helgen.
Nu hoppas jag att det blir fint väder i morgon och resten av veckan så att all glansis försvinner så jag kan gå ut och springa.


Lördagsmys.

Igårkväll hade jag Max och våra kära vänner myskväll!
Vi kollade på en jätte läskig skräckfilm och sen en feel good film, "crazy stupid love", för att lätta upp stämningen lite.
Underbar lördag kväll !


Träningsschema?

Dagens träning bestod av kort jogging som uppvärmning och sedan körde jag styrka för ben och rumpa.
Jag funderar på att göra ett träningsschema för att få mer bestämt vad jag ska göra olika dagar och när jag ska vila osv. Jag tycker det känns viktigt att träna strukturerat för att träna hela kroppen lika mycket och för att få in vilodagar.


6 månader.

6 månader av kärlek och galenskap.


kaotisk dag.

Igår blev min dag inte riktigt som planerat men det blev bra ändå! 
På morgonen när jag och Sally var ute så blev hon attackerad av en svart hund. Vi lyckas alltid bli utsatta för svarta hundar vilket är jättekonstigt och tråkigt då hon har börjat ogilla just svarta hundar väldigt mycket. Jag lyckades skrämma hunden i alla fall och Sally blev inte skadad.
På eftermiddagen åkte jag med pappa till skärholmen en snabbis och sen träffade jag Lina för tjejsnack och efter det tog jag en promenad med Sally och Karro, väldigt mysigt. Åt mumsiga pannkakor till middag innan jag och Karro åkte tillsammans till ådran.
Det blev alltså inget gymmande igår vilket var tråkigt men annat som var viktigare fick gå före! (:
 
 

RSS 2.0