journey - don't stop beliveing


NYÅÅÅÅÅR!



TJOOHOO!
Mina nyårslöften:
- göra ngn positiv ändring mellan mig och pappa ...(svårt)
- Fortsätta träna med kompisarna (har tagit paus över lovet?)
- försöka att inte äta lika mkt godis (säger bara lycka till)

Min outfit:
- Lila klänning från H&M
- svarta tights med ormskinsmönster från esprit
- stickad kofta med ganska korta armar från Vero moda
- Läderarmband från JC

Sofie., 


Grymt rolig kväll!



Jag sitter hemma och vaknade för en stund sen efter en sjukt rolig kväll igår! helt underbart! Va ju på min kompis mamma 40 års fest och det va jätte roligt att träffa Emelie (min kompis) igen efter så lång tid, har saknat dej! Annelie var oxå där och Emelies syster Sara! Går inte att beskriva hur roligt de va vi flummade hela kvällen, vi körde lite biljard oxå, herregud jag har aldrig kört det förut så ah det gick ju som det gick för mig. Men iaf så va jag(som aldrig hade spelat förut) och Sara(som va full) på lag mot Annelie och Emelie som båda hade såelat förut och jag och sara vann ändå, haha! Okej dem flesta gångerna vann vi på att dem failade och tog ner den vita bollen i ett hål som man inte fick göra men iaf! ;D
Ah orkar inte skriva allt vi gjorde, kanske lägger in nån flumm film från alla failar, haha. Det va iaf helt grymt roligt, måste träffas snart igen! ;D

Sofie.,

30 December



Idag tar jag det bara lugnt på dagen, lite senare ska jag och mamma åka iväg på 40 års kalas. (:

Sofie.,

Stan med mamma idag



Var i stan med mamma idag. Inte så taggad på att shoppa längre efter att ha gjort de två dagar i rad. köpte ingenting för jag orkade inte stå i kö till provrummet. Vi köpte en present till min mammas kompis som fyller år i morgon, som vi ska till då, jag ska följa med för att träffa Emelie, det va jätelänge sen!
Ikväll ska jag och några kompisar hem till Emma och kolla film! Det blir kul, jag har varit på ganska dåligt humör hela dagen så de behövs för att få upp mitt humör!

Sofie.,


Stan med Tindra idag!



Grym dag! Vi shoppade lite saker och hade massa kul! vi kom fram till att vi pratar exakt som alla killar i vårt gäng, haha lite tragiskt! vi säger " awesome, underbart, faceplant,fail" och massa sånna ord i typ varje mening!
köpte iaf en svartvit randig tröja, några armband och ett par as snygga jeans! bild kmr på de jag köpte både idag och igår lite längre ner i inlägget.

Efter stan så åkte jag till elgiganten med mamma och köpte nytt headset, det fick bli "koss hörlurar". dem e as bra! grymt ljud!


Man ser inte så jättebra. (A)

Vi tjockade oss på donken.. ;D

mellandagsrea



Åkte till skärholmen idag och shoppade med mamma, mellandagsrean har ju börjat! Inte för att jag köpte ngt på rea men ah. Jag köpte iaf några as snygga armband och ett par as coola tights dem e svarta med typ omrskinsmönster! ska nog ha dem med en lila klänning på nyår! (:

På kvällen va vi alla hemma hos jesper och kollade film, kmr inte ihåg va den hette och hängde inte med så mkt i filmen men ah haha. rolig kväll iaf! ;D

Sofie.,

Skidoorr!



Tjiihoo! har åkt skidor idag med Jesper, Robin och Martin! Det va sjukt roligt!
"chillmode broe hoe" körde vi hela tiden haha (A) ja jag va väldigt flummig så sa så hela tiden (A) jaja måste göras fler gånger, de va grymt! :D

Ikväll ska alla hem till robert och kolla film elr ngt jag vet inte riktigt. Roligt. Jag älskar att ha lov!

Sofie.,

hann inte..



blogga igår.. Först va jag på media markt med mamma och kolla på mobiler och sånt. Sen på kvällen gick jag hem till Robert och kolla film, vi såg "män som hatar kvinnnor" den e as bra men sjukt lång!
Först ville jag totalt glömma bort den här dagen för den började väldigt jobbigt, men aah på kvällen räddade dem bästa vännerna den,. Kanske kmr lägga upp lte vackra bilder från igår oxå men orkar inte nu.

Sofie.,

God Jul!



Hoppas alla har haft en underbar julafton!
Min dag började med att jag och mamma åkte ut till lida med Sally för en lågpromenad. Det va jättemysigt, snö överallt och jättefint väder, precis som de ska vara på julafton! Sally var livrädd för alla längskidåkare, så varje gång det kom en så gömde hon sig bakom mig elr mamma, haha!

När vi kom hem kom pappa hit och gav oss julklappar, jag och fredrik fick pengar och mamma fick lotter men vi vann inte en ända krona! jaja, jag kmr alltid hata lotter efter en fail jag gjorde men orkar inte berätta om den nu.

vid klockan 3 åkte vi hem till mormor och morfar för att fira jul. Vi åt massa mat, det tog aldrig slut!  Först kall mat, sen varm mat sen massa till efterrätt! herreguud vad mätt jag blev asså!
Sen delade vi ut julklappar, jag fick en platt/locktång, nike skor, 4 st Frank Dandy trosor, mascara, ögonskugga, min favorit parfym "ralp Lauren Romance", pengar och en "orm" av kuber som man ska lyckas få ihop till en enda kub, den är helt omöjlig att göra men jag måste klara den nån gång i livet! haha!
Jag hade en underbart rolig och mysig julafton!
 
  

Tjiihooo!



Mindre än 1 timme kvar till julafton! :D
Måste gå och sova snart så tiden går fortare (A)

God Jul.,

sötaste kissekatten..



Kollar på bilder och inser hur mkt jag saknar dej! Det klickade direkt när du kom till mig på stranden. Sen va du där med mig i 1 månad lixxom, varje dag så kom du! Så sööt!
Jag brukar inte gilla svarta katter men om jag kunde skulle jag ta med dej hem direkt! jag fösökte tillomed övetala mamma lixxom. Jag saknar dej verkligen, hoppas du har det bra och att du kmr till mig nästa år igen när jag kmr till Hvar.




Accistentridning



Efter klubb tävlingen så hade vi accistentridning direkt! Jag hade Cappuccino, ja vad ska jag säga?! jag och hon är verkligen inget team, jag kan verkligen intre rida henne! men det gick ovanligt bra idag!

Sofie.,

Tomtehoppning



När jag kom till stallet var det dags för klubbtävling! Jag fick Virginia. Roligt! Vi i hoppspecialen hoppade 70-80 med omhoppning. Länge sen jag körde omhoppning så det va grymt kul och självklart var jag så taggad så jag va tvungen att ta as snäva svängar, så jag failade, hoppade fel hinder för hade för lite ytterskänkel -.- men jaja, Det va sjukt roligt! Ska lägga upp ett filmklipp oxå (:

 
Söta Nina & Crest

Ninas största önskning var att jag skulle lägga upp denna bild så tänkte avra lite snäll och göra de (A)

 

Bussjävel!



Min dag började med att jagåkte ner till centrum med min buss för att ta 865 till stallet. Jag sitter och väntar på bussen och så när den kmr ser jag att chauffören kollar på mig men bromsar inte!? så jag börjar vinka och typ får damp, och ändå så stannar han inte! Damp på honom! -.-'
Jag fick ringa min farmor så hon fick skjutsa mig ist i panik för jag hade fett bråttom.
På andra sidan vägen hade oxå två bussar failat, först hade den ena bussen kört fast så den va typ över halva vägen men alla bilar kom förbi men sen kom den andra bussen och kom inte förbi så dem blockade hal vägen, haha!

Har jobbat..



för sista gången den här terminen! :)
allt gick bra, skönt!

nu ska jag sova, jag ska upp halv 8 i morgon för att vara i stallet kl 9! Det är klubbtävling, ni får höra hur det gick i morgon.

Godnatt.,

22 December



Idag är jag bara hemma, tar det lugnt och myser med Sally, orkar verkligen inte göra något!
Men ikväll ska jag iaf åka till stallet och jobba för sista gången på terminen.


inget kan få dej tillbaka nu



sjukt fin låt.

"2012"



Va och såg 2012 igår med Malin, den va väldigt lång men det gjorde inget för den va as bra! Alla borde se den :)
Länge sen jag träffade Malin! har saknat dej!



Sofie.,

Söndag



Har inte gjort något idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Gjorde lite julgodis bara. Snart ska jag åka iväg och se på bio med Malin! Vi ska se på "2012".

Sofie.,

Tjejkväll!



Har haft en grymt mysig tjejkväll med Tindra och Emma! Vi kollade på "bröllops duellen", den va jättebra!
Sen sjöng vi singstar haha! Sen hade vi massa mer roligt och mys!

Sofie.,

LOV!



Första dagen på jullovet! jag har inte gjort något speciellt idag, först åkte jag och mamma och köpte julgran, det är nog den gulligaste julgranen jag har sett! den är kort och tjock, haha!
Sen åkte vi hem en stund och klädde granen sen åkte vi hem till farmor och fikade. När vi kom hem vandrade vi ut med Sally som har varit hos farmor ända från igår till idag! saknade henne jättemkt! Iaf efter det åkte jag ner till centrum och träffade min bästaste Tindra för att hyra film och köpa massa gott till ikväll, då ska vi två och  Emma ha tjejkväll! tahaa! vi har planerat det as länge! ;D


Sofie.,

jag älskar den här dagen!



Dagen började med sovmorgon! började klockan 9. När jag vakna ser jag att himlen är helt blå och vädret skulle inte kunna bli bättre! Gick till skolan och bara nköt av hur dagen började, vi hade julpyssel i skolan, sen hur äcklig mat som helst men skit samma vi skulle ändå bara få våra betyg sen sluta! Jag hade sjukt roligt oxå men det är en hemlighet haha! kan inte skriva vad som va så roligt här i bloggen tyvär! 
 Jag blev jättenöjd med mina betyg, såhär blev det:

- Idrott             MVG
- Hemkunskap  MVG
- Bild               VG
- Svenska        VG
- Teknik           VG (betyget fårn 8:an)
- Biologi           VG
- Fysik             VG 
- Samhälle       VG
- Historia         VG
- Religion         VG
- Matte            VG
- Spanska       VG  
- Slöjd            VG
- Geografi       G
- Musik           G
- Engelska      G
- Kemi           G

När vi hade slutat kom mamma och hämtade mig, så åkte vi iväg till skärholmen och köpte julklapp till Sally och farmor. Sen handlade vi lite mat.
Efter det åkte vi till stallet! Vi började med att tolka, som jag skrev igår man åker skidor bakom hästen. Först skulle jag ha Afrodite med Nina, men sen blev det ändrat så jag skulle ha Barbie med Sara och då skulle vi åka av direkt för hon ksulle bli galen, så tillslut fick vi ta Virgina!  Det va grymt roligt! jag tolkade lite bakom lilla Alladin oxå för jag ville åka i galopp, haha! Annelie ramlade av på Philona som va totalt crazy men hon landade ju mjukt i snön så det gick bra.
Mina tår frös till is totalt de va nog det ända negativa -.-'. jag höll på att dö när dem tinade kändes som att fötterna brann! uschusch!
Sen tog vi en paus för att dricka varm choklad och få upp värmen lite! Hur gott som helst!

Efter det skulle vi ha hoppning! jag red Darma, underbart rolig häst att rida, hon e as cool!
vi hoppade värsta banan och det gick jättebra! hon va as taggad men gick ändå att kontrollera och allt kändes as bra!
Efteråt gjorde vi klart allting i stallet, sen åt vi Middag! Vi åt lasagne, grymt gott! sedan åt vi kladdkaka och hade julklapps utdelning haha,! Min julklapp va ju klart bäst! jag hade varit så kreativ så jag köpte en sån där grej man har i te, hahah! Nina fick äran att få min present och hon lbev överlycklig över att få den, hennes största dröm va att få en sån! hahahaha! Själv fick jag en borste som såg ut som någon frukt haha! ;D
Jag är totalt slut efter den här långa dagen, men den har varit så grymt härlig så jag vill inte att den ska ta slut!
Btw så är det här det absolut längsta inlägget jag har skrivit! x) Måste bara säga oxå att det va nästan -20 grader idag! jag älskar det! har ju inte varit så här mkt snö på flera år i stockholm va jag kmr ihåg iaf!

Sofie.,

Min önskelista



Jag har skrivit värsta önskelistan! jag vet att jag absolut inte kommer få allting men man ska ju skriva upp allt man önskar sig. (A) här är den, fast jag har säkert glömt massor.
  • Pengar
  • smink
  • biopresentkort
  • mobil
  • laptop
  • systemkamera
  • sminkkurs
  • örhängen
  • armband
  • halsband
  • skor
  • twilight
  • bok "genom dina ögon"
  • photoshop
  • parfym "Ralph Lauren romance" och "Ralph Lauren sport"
  • Ridhjälm
  • ridbyxor

Sofie.,


1 vecka!


 
Det är bara en vecka kvar till julafton! jag längar hur mkt som helst, kan inte vänta!! X)

sofie.,

When you say nothing att all




älskar min bästa vän mer än något annat. ♥

Sofie.,

Inställt -.-'



Vi skulle åkt på pay'n jump i morgon, men nu är det inställt eftersom det är så mkt snö och så halt på vägarna vill vi inte ta risken att det händer någon olycka på vägen dit med hästarna. Väldigt, väldigt tråkigt eftersom jag har varit så taggad, men om det skulle hända något skulle man ju ändra det för livet. i stället ska vi ha en myskväll i stallet vi ska äta lasagne och fika och dela ut lite julklappar och så ska vi ha en egen liten tävling och så ska tolka! haha Det va jättelänge sen jag tolkade men det är grymt roligt! för alla som inte vet så åker man skidor bakom hästen!


Näst sista skoldagen!



fick håltimme på spanskan för att våran lärare var borta och vikarien satt fast i trafiken. as skönt, vi gör ändå ingen nytta på lektionerna nu. Sen GICK vi till huset, det va värsta snövädret men eftersom jag älskar snö  just nu så gjorde det inte så mkt förutom att man såg ut som en snögubbe när vi kom fram! Showen var ovanligt bra i år tyckte jag, vissa nummer var grymma! och andra lite mindre bra men jaja! sen gick vi tillbaka till skolan igen och hade matte och engleska, på engelskan sjöng vi julsånger haha vi sjöng några på spanska clin clan clon och fumfumfum hahhaa! (A) på vägen hem var det snöbollskrig! tahaa!


sofie.,

16 december!



Idag har jag haft sally i exakt 4 år! vi hämtade henne den 16 december år 2005, ett underbart datum!
Fick veta att jag har höjt mig i religion till VG idag! tahaa! :D Vi fick håltimme på musiken för läraren e på huset och tränar inför julstrul och vikarien sa att vi kunde få håltimme för han hade inga nycklar till rummen så vi skulle få instrument och sånt. Slutade tidigare oxå för att vi hade elevens val sista lektionen så gjorde klart en matteläxa sen gick vi, skönt!

Nu ska jag åka till stallet och försöka fixa Virginias man som är total katasrof. senare ska jag rida!

Sofie.,

I was born to tell you I love you...



Sofie.,

MVG



TAHAAA! fick veta att jag får MVG som slutbetyg i hemkunskap!

Sofie.,

julkklappsshopping!



hade bara 2 lektioner idag för att vi skulle åka in till stan med klassen! skönt!
Jag, Jenny och Andreas gick runt mest i gallerian men på lite andra ställen oxå bla mique, haha, as rolig affär! jag köpte en tee grej där som va lite gullig, på pay'n jumpen ska man köpa en julklapp som man lämnar in där sedan ska alla deltagare få en julklapp efteråt lixxom. och det fick bli de julklappen. sedan shoppade jag julklappar till mamma, det fick bli en bok och 2 par blingbling örhängen.
vi hade sjukt roligt som vanlig var jag och jenny hur klantiga som helst tog ner varenda sak vi gick förbi, haha! båda två har alltid varit klantiga och kmr alltid att vara det!
Jennys fail inne på mique : - kolla en "sushi service"
Andreas : - Annars brukar man säga servis men okej...
Okej ingen annan kommer fatta den failen än vi med det va sjukt roligt! xD

Sofie.,

snösnösnö!



kunde inte lägga upp något igår för hade ingen fungerande data. min data är helt störd och stänger av sig själv hela tiden och min brorsas internet sak hade gått sönder, men nu har hon fått igång den igen och min data e på lagning hos min farmors sambo.

Igår invigde jag och Sally den härliga snön med en mysig långpromenad på kvällen, hon älskar vinter och snö! skönt att bara gå och rensa tankarna ett tag oxå!



Sofie.,

Lucia!



13 december (otursnummer), lucia, tredje advent = luciashow!
Japp vaknade, fixade mig och se åkte jag till stallet! Fixade i ordning massa saker, fixade mitt smink för jag skulle ju vara häxa! och så klädde jag ut mig! min outfit blev as grym!
Vid halv 2 red vi igenom vårat program, det gick bra!
Kl kvart över tre började showen, vi red typ sist så vi red inte förrän kl 4. Det gick jättebra förutom att den som hade hand om musiken inte hade så bra koll så han satte på fel nån gång, men jaja det blev bra iaf!
Barbie var hur taggad som helst oxå, herreguuud! det ända jag tänkte på var att inte ramla av hela tiden, haha jag lyckades sitta kvar iaf!
kommer nog lägga in bilder snart! när jag har fått några o så där!

Tillbaka!



Jag har inte hunit skriva något i bloggen på hela helgen, har gjort saker hela tiden. I fredags red jag Virginia, ska ha henne på "pay and jumpen" på nästa fredag! Det kommer bli jätteroligt! Det är första gången vi tar med henne ut så får se hur det går. Det gick bra att rida och vi gjorde hopp övningen "huset" hindrena står som ett hus.


I lördags var jag först med mamma på hundmässan, träffade annelie och Lina där, Annelie tävlade jag såg hennes ena klass och hon gick nolla! Andra klassen gick hon oxå nolla fast den han jag tyvärr inte se. Jag köpte en jättemysig tröja, jättevarm jag älskar den! Och så köpte vi lite hundmat och hundgodis till Sally. 
Sen gick vi och handlade lite snabbt sen åkte jag till stallet för att ha genrep inför luciashowen! Vi red inte idag för hästarna hade redan gått för mkt underdagen men vi gick igenom våran uppvisning och så där. 
 På kvällen åkte jag hem till Tindra för att träffa alla, Vi kollade på någon film ingen skräck faktiskt! och så hade vi massa kul!




11/12



det här blir ett litet snabbt inlägg för ska snart skynda iväg till stalllet. Skolan idag, vi hade SO- prov men hann inte riktigt klart men ska göra det på måndag, det jag hann kändes väldigt bra! Sen va det lucia uppvisning. På gympan dansade vi vals haha! jag e jättedålig på att dansa men aah., På hk gjorde vi paj med vaniljsås gott!
Ja, jag har redan failat min nyttighetsperiod, det höll i några timmar (A). fick oxå veta att jag behåller mitt VG i syslöjd! 




puuss., 

Tandläkaren!



Gick lite tidigare från skolan för att åka till tanläkaren och spänna tandställningen och så där.
Jag både spände och fick sånna där gummisnoddar. usch vad jobbigt! ska ha dem i 6 veckor, måste byta dem minst en gång om dagen, och ta ut dem varje gång jag ska äta någonting! Därför har jag oxå kommit fram till att jag ska ha godisförbud i dem här 6 veckorna, eller asså förbud på allt onyttigt jag ska bara äta mat och dricka! x) inget godis, inga bullar, inga chips eller något! :O
Önska den största godisgrisen lycka till! (A)

Sofie.,

Betyg



Idag sätts alla betyg! :O Fick veta att jag ligger på gränsen till MVG i spanska men att jag kmr få VG den här terminen, as iriiterande när jag ligger precis på gränsen, men får kämpa med att höjde det nästa termin. Sen fick jag Veta att jag behåller mitt VG i svenska, jag e nöjd för jag e väldigt dålig på svenska. Sen dem bästa nyheterna för dagen är att jag får MVG i idrott! lixxom MVG! TJOHOO!! hur glad som helst! mitt första MVG, haha.



Sofie.,

"Pet ville"



Jag känner mig hemsk, haha! jag har börjat spela "pet ville" på facebook! och det är väldigt  beroendeframkallande(jag varnar), man ska ta hand om ett djur (som man designar själv) och om man inte matar det så rymmer det! :O

Misty



yes, idag red jag Misty. Vi red inte för theres idag, hon skulle bort på julbord så vi hade Inger ist, tror inte jag har ridit för henne förut så de va kul!
Vi började med att rida på åttvolter (glasögonvolter, haha) först i skritt och trav sen gjorde vi galoppövergångar. Det gick jättebra, hon kändes jättelugnt och va jättefin! Sen gjorde vi framdelsvändningar och det gick oxå as bra! Tjohoo!



Minnen!



Idag på sista lektionen kollade jag och några tjejkompisar på en film som vi spelade in i 7:an! Det va jätteroligt,
 alla såg jättesmå ut! Saknar mkt med att vara liten.

 
Bild på mig och jenny när vi gick i 7:an ♥

Sofie.,

Trött!



Kort skoldag, men den kändes ändå ganska lång för jag va jättetrött! Vi kollade film på SO:n och jag typ halvsov hela tiden.
Vi fick tårta på slutet av dagen för att killarna vann innebandyturneringen!
Nu ska jag börja plugga SO, jobbigt men har prov på fredag så måste!
ikväll ska jag jobba i stallet, jag är inte så taggad men piggnar kanske till då eller något.


Sofie.,♥

Panik!



Jag har absolut inga låtar på min data efter att den har blivit lagad -.-'
Nu måste jag fixa massa nya! :O

slöjduppsatsen...



ÄR KLAR! tjohoo! :D
Novellen är oxå klar så nu är det bara att lämna in det så har jag bara SO prov kvar innan lovet! :D

Sofie.,

Måndag!



vanlig lång skoldag idag igen då! På gympan dansade vi! vi skulle dansat typ vals men så blev det inte så vi dansade bara lite olika enkla steg. På mattelektionen hade vi ett oförberett prov, det skulle inte gå på betygen tur! men det kändes ändå ganska lätt. På spanskan fick vi tillbaka proven och jag fick MVG! Tjohoooo! :D Efter det hade vi engelska och vi fick veta resultaten på checkpointen, jag fick G! haha jag e väldigt dålig i engelska så ändå ganska nöjd!
Nu ska jag skriva rent min slöjduppsata sen blir det att plugga SO! har typ ett litet prov på fredag!



sofie.,.

"The secret"



åkte till stallet vid tre idag för att träna på en sak. Det var helt sjukt roligt! Ska berätta om det sen när jag får. haha vi övade iaf och det gick faktiskt bra! jag kan ju berätta att det handlar om ridning iaf och att jag red barbie. Hon var jätte taggad men hon kastade iaf inte av mig! Vi skulle ridit halv sju men började inte förrän t10 över 7 sedan red vi väldigt länge så kom inte hem förän halv 10! nu är jag sjukt trött och ska sova!

Måste bara berätta att jag red den nya hästen i stallet, jag skrittade henne barbacka, hon är så sjukt tjock så hon måste gå ner i vikt och hennes kondition måste tränas innan hon kan börja gå lektion!



Godnatt.,♥

Filmkväll!?



På kvällen åkte jag hem till jesper för att ha filmkväll med alla. Förutom min bästa tindra som är i göteborg -.-. Vi kollade eller inte kollade på någon film. typ ingen kollade alla va helt flummiga och höll på med massa annat. Rolig kväll! 

Jag kom på att i skärholmen där jag köpte skorna, så var det en från programmet "mammas pojkar" som jobbade! det va en av tjejerna, haha! lite kul (A).

<3

5 december



Åkte med mamma till skärholmen för att shoppa lite. Jag köpte julklapp till min brorsa och en t-shirt till mig själv och så hittade jag ett par as coola skor, så mamma sa att vi kunde köpa dem så skulle det få bli min julklapp av mormor och morfar, tihii lite busigt. x)

Efter stallet...



Åkte jag för att träffa massa kompisar! Först va vi hemma hos robert och kolla film, elr jag kom typ i slutet av filmen. Detgjorde inte så mkt för det va en komedi zoombiefilm typ. lite senare gick vi ut och gjorde inte speciellt mkt men hade ändå väldigt roligt! Och så åkte vi till statoil för några ville köpa godis! Efter det så drog alla, lite tråkigt tyckte jag för jag hade lust att va ute mer, tihii (A)..



Sofie.,

Ridningen



Red idag, jag hade virginia och hon va lite galen (tänkte skriva taggad men martin klagar på att jag skriver det i varje inlägg) men iaf... Vi gjorde en rolig men väldigt svår hoppövning, det va korta vägar och så skulle man göra båge till nästa hinder lixxom, lite svårt att förklara. Det har ju gått bättre att rida henne men det gick iaf okej. (:
Fick också veta att vi troligen ska åka iväg på typ en "träningstävling" den 18 december! hoppashoppashoppas! grymt taggad (förlåt martin va tvungen att skriva de).  Vi blev ganska försenade, för det blev lite problem oxå men en liten planeringsgrej och så va vi ganska sega på att bygga fram alla hinder. X)



helghelghelg!


 
Nu är det helg igen, jag älskar det!
på gympani  koslan körde alla tjejer innebandy i helsal, det va sjukt roligt! Mitt lag vann,!
På hk lagade jag robert wook och vi lyckades as bra! haha!
fick oxå veta vad jag fick på So provet och det blev g-vg, jag jag önskade mig ett klart VG men prvet va jättesvårt enligt mig så jag e väl hyfsad nöjd.
Nu ska jag åka till stallet och rida!

tävling

Sofie.,

"Innan jag dör"



Nu ska jag gå och lägga mig och läsa "innan jag dör", den är jättebra! Jag måste läsa ut den till nästa vecka så jag kan skriva en uppsats om den på svenskan och jag har knappt läst halva så det blir att läsa superjättemkt i helgen.

Godnatt.,♥

Crosses - José gonzáles



Jag älskar den här låten (A)


Sofie.,

Träning!



Träningen gick bra, vi körde ett gympa pass på medel nivå typ. Vi har gått på det några gånger tidigare men idag var det ett nytt "program" så det va lite nya övningar och nya låtar. Det blev lite extra roligt och man blev extra taggad! ;D


Salsa



Haha, kom på att i skolan på spanska lektionen dansade vi salsa! det va lite hemskt för jag kan verkligen inte dansa, men de va ändå ganska roligt.

Träning



Nu håller jag på att laga middag till mig och mamma, haha det blir lax med potatis!
Snart ska jag iväg och träna med tjejjerna, roligt! Det va några veckor sen sist vi tränade.



Sofie.,

Torsdag



Vanlig dag i skolan förutom att nästan alla killar hade innebandyturnering efter lunch så vi va jättenågra på lektionen. Vi hade svenska prov, och det va väldigt litet och det kändes bra. tog hgst 10 minuter att göra det. x)
På engelska lektionen failade jag med allting, jag är vädligt dålig på engelska plus att jag va helt ofokuserad.
När vi slutade gick vi och kollade på finalen och gissa vilkaa som vann?! JOO DEM BÄSTA, 9D! Tjohoo, dem ägde! :D


Hemligheten



Efter ridningen planerade jag och Några kompisar en liten hemlighet, haha hur roligt som helst! Vi kom in i vårat planerande totalt med värsta inlevelse! Tyvärr kan jag inte berätta vad det är förrän efter. Men det kommer bli sjukt roligt och bra iaf! Jag är as taggad!



Sofie.,

Ridning



Idag red jag Min underbara lilla pärla Verona! det va jätteroligt! vi hade lite kavalletti, det va några kavalettibommar som låg som en fjäder så skulle man rida volter över dem. Och så övade vi på galoppövergångar. Det gick jättebra!


underbar dag!



Dagen började väldigt segt jag orkade verkligen inte kliva ur sängen! Men det vände direkt när jag kom upp, det va jättehärligt väder, och jag va allmänt glad. jag blev bara bättre och bättre och sista lektionen flummade vi igenom totalt haha, gjorde absolut ingenting som har med skolan att göra.
Nu har jag precis kommit hem och ska kolla igenom svenskan, vi ska ha prov i morgon på satslära. Sen om en stund ska jag åka till stallet och rida, tjohoo! jag har inte ridit på över en vecka, katastrof!

 

Tisdag kvällen



Var ute med några kompisar, trevligttrevligt men det var olagligt kallt! jag höll påatt frysa ihjäl kändes det som! nu är jag hemma i den härliga värmen igen och jag håler på att tina upp.(;
Om en stund ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa måste läsa ut en bok till nästa vecka och jag har inte läst hälften av boken än!


Haha,fick väldig lust att lägga upp denna vackra bild från klassresan 2008

Sofie.,

Ute



nu ska jag ut och umgås med vännerna! ;D


btw det här är min nya hårfärg, elr har haft den i en vecka nu men iaf (:

Sofie.,

Globen



Det här köpte jag på globen.
Två par ridstrumpor 50 kr 
En pikuör fleece tröja 900  kr

                    


Sofie.,

Header



Nu har jag fixat en header! Min kompis gjorde den, tack så mkt!
Det tog lite tid innan jag lyckades på in den på bloggen oxå men aah nu sitter den där, enda problemet är att jag inte lyckats fatta hur man får bort "SofieKjellver.blogg.se" för det ska inte stå där längre. 

Sofie., 

Jag vill också..



Jag blir så sjukt jävla avundsjuk. I Miss you.

                

as rolig dag!



Egentligen ingen speciell dag men har haft så jävla roligt i skolan! Vi fick också sluta en halvtimme tidigare för vi hade speed fart på klassrådet. Olle failade 11 gånger under hela dagen hahah! Massa rolig dag! 

                                                          

Sofie.,

RSS 2.0