31 Mars



Ledig idag!
Jag åker på kryssning till Riga med mamma, mormor och morfar om några timmar! (:
Mysigt kommer det bli och jag känner verkligen att jag behöver komma hemmifrån lite!

Hörs när jag kommer hem på fredag!


L:C1



Sitter och tränar dressyrprogremmet L:C1 nu!
klubbtävling på lördag! Tagga! :D

Jag och Verona förra året (:


Jag vill inte veta..



Hemma idag..
klassen skulle samlas 7.15 vid snäckan och åka till "lära sig spela in film grejs" och jag är lite halvt sjuk plus att jag skulle behövt gå minst två timmar tidigare för jag ska jobba i stallet så kände att det var menat för mig att stanna hemma.
Nu mår jag iaf bättre mådde jätte illa.

Jag kom fram till för någraminuter sen att jag inte ens vill veta hur mkt pengar som går åt till min ridning! asså det är ju helt sjukt!
jag och en kompis snackar lite om det just nu.
bara för en termin kostar det ju ca 8000 kr, för en enda tävling går det mer än 1000 spänn. All utrustning man har är värt sjukt mkt! och jaa jag vet inte vad! Jag är väldigt tacksam för att min mamma och pappa är vlliga och betala dem summorna för ngt jag verkligen brinner för! (A)

Roo gård 2009

Jag och Barbie 2009

Casper, pärlan och jag, många år sedan. Saknar dig.



Måndag 29 mars



Märkte precis at ljudet på videoklippet jag la upp igår inte funka men ni får leva med det (;

Idag hade vi vanlig dag i skolan. Blev nästan klara med dansen vi gör på gympan braa hobbat tkr jag! (: jag och Tindra hade oxå nationellt prov i engelska, den muntliga delen. Så nu är iaf engelskan över i nationella, skönt!
Det gick helt okej och var inte jättesvårt men jag har lite svårt med grammatiken men läraren sa iaf att vi båda nådde högre en målen! ;D

efter skolan tog jag mig till stallet. Jag och Minna åt och så när vi kom dit för vi höll på att svälta ihjäl (A) .. Sen bytte vi om och gjorde i ordning hästarna och idag fick jag rida Caramelle, liten chock.Brukar aldrig rida henne!
Hon är rätt så seg men svarar för hjälperna helt okej fast man behöver hjälp av ett dressyrspö (; ... Men för att jag aldrig brukar rida henne så gick det riktigt bra! roligt var det och vilket träningspass! helt död efteråt!

Det va lite jobbigt att jag mådde illa under tiden jag red oxå, usch usch jag pallar inte bli sjuk när jag ska till riga och allt på onsdag! och sen äre ju påsklov!
Nuu är jag iaf hemma och vilar (:

Caramelle är den bruna hästen (;



klubbtävling hoppning



jag kom på en sak.. Släkte ni lamporna igår?
Jag var ju på bio så jag kunde inte släcka några lampor och när jag kom hem hade mamma glömt bort det men de hade knappt ngt tänd ändå hela lägenheten var fylld med levande ljus. älskar levande ljus!

Nu till idag. Det vi hade ju klubbtävling i hoppning idag. Jag red Barbie som i fredags och hon är verkligen inte taggad nånstans så himla tråkigt! Vi gick nolla i grundomgången och även omhoppningen som var med stilbedömning.
Kändes jag som nästan bärde över henne över hindrena.
Braa att vi gick felfritt iaf men aah känns inte alls bra att hon inte taggar till!
eftersom grundtempot aldrig blev braa så påverkades stilpoöngen mkt och det gick inte bra. Kan ju inte gå bra jämt men känns som hon borde tycka det är roligt att hoppa igen eftersom inte har hoppas så mkt på länge..




Remember me



Var på bio idag med Malin vi såg på "Remember me".
Jättelänge sedan vi träffades så det var grymt mysigt!
Jag är helt såld på den där filmen! asså den var så bra! Så sorglig och tankarna satte igång direkt. Budskapet med den var så himla underbart.
På riktigt alla måste se den! helt sjukt bra film!



Mamma har två gamla kompisar här oxå, så när jag kom hem vid klockan 9 så satte jag mig ner och pratade med dem ända tills nu. Trevligt var det. Känner att min kväll bara har handlat om just "Remember".


God Morgon!



Jag har varit vaken en tag nu och haft en härlig morgon. Pratade längelänge med mamma och Sofie om allt och inget. (;
snart ska jag ta atg i min teknik uppsats som ska vara minst 5 dataskrivna sidor som jag inte har en aning om när de ska lämnas in!
Ikväll ska jag träffa Bästaste Malin och vi ska gå på bio och se Remember me, mys! (:


Grymt länge sedan!



Åh vad roligt! jag fick Rida Barbie idag! :D
Har inte ridit henne sedan sista tävlingen och när var det joo innan sommaren 09!
Det inte super, hon va fett otaggad men det var ju så roligt att sitta på henne igen!
Och det behövdeskände jag eftersom jag ska tävla henne nästa måndag.
Hon brukar alltid tagga till, till tävlingar så får hoppas på det, tror att hon kmr bli sjukt glad av tävling eftersom det var så länge sedan nu! Roligt kmr det lbi och jag är nog mer taggad än någonsin! :D

Kanske ska berätta lite vad vi gjorde? Jo vi gjorde absolut inget speciellt men roligt var det ! Vi hoppade bana och så kärde vi omhoppningssvängar! Då blir man ju ännu mer taggad på tävling lixx!

Kvällen var även väldigt flummig och det kmr bilder när jag har fått dem! :D

Banan, jag är inte spec bra på att rida i paint men iaf ett försök haha(A)






Spännande...


Fortsatte sy på min klänning idag och det rullar på hoppas verkliegn den blir braa! Kmr bli så bessviken annars (A)
Sen är det lite spännande med andra sake just nu oxå enligt mig haha!
Kan knappt hålla på de här hemligheterna men jag ska leverera och Martin ska fråga, hahaha det är ledtrådsord?! Jaja skit samma ni får nog veta sen, kanske (;
Nu är det daags för fredagsmyys lalala... såå vi hörs när jag kmr hem fårn stallet! :D



Våffeldagen!



jaha, vanlig flummig dag i skolan (; .. Dagen började med att Lena och Malin åkte bil till skolan och när de åkte förbi mig och Tindra så frågar
Lenas mamma : Är det där hennes pojkvän?
Lena och Malin: nejnej, det är Tindra!
Lenas mamma: Neej inte hon utan den andra! (jag)
Lena och Malin: neej det är Sofie, hahahah!
Lenas mamma: Oj herrehuud säg inte det till henne!

Hahaha ja, jag ser alltså ut som är kille? tindras pojkvän från och med nu dårå x) hahaha!

Sista lektionen hade vi engelska och idag hade läraren riktig pms!
Lindberg kom typ 1 minut försent till lektionen och hade hittat ett par nycklar och fårgar hela klassen om det är någons och så är det charlies då får hon damp och skriker på Lindberg att han ska sätta sig ner och massa! Fett irriternade han hade inte gjort ngt utan var ju bara ssnäll! -.-

jaja ska inte irrtera mig på det längre... När jag kom hem gjorde jag inte så mkt men när mamma kom hem så skrev jag klart SO inlämningsuppgiften som ska lämnas i morgon.

Och som vanligt sitter jag och skriver i stallboken, alltså min almenacka och så ser jag att det är våffeldagen idag?! tahaa jag skyndar och ringer till mamma och säger att vi måste äta våfflor så good middag blev det! :D

Dagens låt :


Earth hour



Det är ju Earthhour på lördag mellan klockan 20.30 och 21.30!
Förra året kom vi på att vi skulle släcka när det var ungefär 20 minuter kvar,
men om jag är hemma på lördag så ska jag inte glömma, allt ska släckas i en timme för miljöns skull. (: 

 


nationellt prov och balen..



Började dagen kl 8.30 med ett nationellt prov i engelska i 80 minuter. Det var uppsats skriv grejen.
Man fick välja mellan att skriva om hur man tycker att en bra tv program är och lite så och skriva om hopp om/i framtiden. Jag valde framtiden. Skrev massa saker, bara för att skriva men de kändes rätt bra! (:

När jag kom hem så ringde jag min moster som är frisör och berställde tid hos hennes kompis till balen! Så jag och Tindra kmr bli finfina i håret då! är det jag som är taggad elr vad? :D roligt kmr det bli! (:

Bild lånad från google.


Kärleken checkar in






Åh, den är så bra!
Älskar den filmen, alla måste se den! Så himla underbar!
Den handlar precis om sin titel "Kärleken checkar in"


Måndag 22 Mars



Igår var jag verkligen trött och otaggad på att skriva ngt inlägg så det blev inget! Men nu ska jag berätta lite om gårdagen.

Var i skolan från 8.10- 16.10 hade vanliga lektioner och inget speciellt hände. Gympan va rätt rolig faktiskt! haha, vi hålelr ju på att koegrafera en egen dans och det går väldigt bra för min grupp! det som var lite galet var att vi råkade göra bort oss för läraren... jaa väldigt mkt! men jaja sånt händer, höll bara på att garva ihjäl mig efter för det var ju jag mest som gjorde bort mig och sen vare martin!
Iaf efter skolan så åkte jag ner till huddinge med Martin och Jenny, Martin och jag gick till korvgubben och köpte french hot dog och tror ni inte jag gör bort mig igen?! eller Martin gjore bort mig, inte okej! x) Sen gick vi vidare till min buss och så åkte han till stan och jag till stallet.

Jag diggar mitt och Minnas kodspråk ingen fattar utom vi haha! X)
"hippihippihoppi gjorde det här idag!" " Mp och Fk gick förbi idag!" massa galet haha!
Iaf så hoppade vi idag och vi hade Therese för Chrille är bortrest och åker skidor. Vi hoppade lite och jag red Virginia och det gick helt okej men inte lika bra som i fredags om jag ska jämföra.




Bli inte arg nu Martin, jag hittade precis en väldigt fin bild på dig (;



veckans hiss och diss (;



haha, käns lite fel att skriva veckan dåliga och positiva saker men samtidigt rätt roligt, vad tycker ni om det? (:

Veckans roligaste nyhet var väl att vi fick veta att vi ska vara med på sundbys lokal tävling! Roligt oxå att jag ska starta både Virginia och Barbie, Virginia har aldrig varit ute på en tävling så vi vet inte hur hon reagerar och Barbie har jag inte ridit sen innan sommaren?! Roligt kmr det bli! :D


Veckans negativa då.. hmm.. jaa det kanske var att jag hade 3 långa timmars nationella prov i tisdags i engelska, det ämne jag nästan är sämst i. Och efter det så jobbade jag i mer än 6 timmar!  helt död efter det!



Allsvenskan div 3 dressyr för storhäst idag! (:



Jahapp mysig dag förutom det hemska vädret! vart kom det ifårn lixxom?! inte okej nånstans!
Var iaf på Djurholm och kollade på allsvenskan i dressyr för storhäst med Amanda (:
Patricia var första startande för Gladö på sin häst Solklara, det gick jättebra!  Hon slutade på drygt 65% (kmr inte ihåg exakt) och hon slutade som fyra individuellt! 
Nästa startande för Gladö var Izabelle som red på Rebelle(stavning?), det gick bra för dem oxå och de fick ihop drygt 63%.
Sist ut för Gladö var Nathalie som red på sin mammas frieser som aldrig hade varit ute och tävlat förut, Terminator Of Sten hette den, det gick jättebra för dem med, lite stel var den bara men första tävlingen ju! De slutade med drygt 57%.
Laget kom på 5:e plats, bra jobbat! (:

Förutom att de var väldigt sega på att få igång lagklassen så var tävlingen bra, det flöt på bra. Lite irriterande var det oxå när det tog några år innan de hade prisutdelningen och man fick veta resultatet för hur de hade gått för lagen.
Gjorde några försök att ta kort oxå men det gick inte så bra så tyävrr får ni inte se några bilder.
Så mysigt det är att vara på en tävlingsplats! Blir så taggad! ;D

Drag me to hell..



Hemma igen efter en grym filmkväll med vännerna! :D
Vi såg på "Drag me to hell" och faan vad läskig den var! helt sjukt!


Alla som vill se en läskig film borde se den (;
Iaf så kändes det grymt bra att träffa dem på en helg för en gångs skull igen! så himla roligt när det inte var massa COD snack och spelande! (:

I morgon ska jag åka med Amanda och kolla på allsvenskan i dressyr för storhäst, den ska vara på Djurholm.
Kommer ju få värsta tävlingskänslan även fast jag inte är med, så himla underbart! ;D


Saturday night



Ikväll ska jag hem till robert och se på film med alla, mys! :D
L'änge sedan jag umgicks med dem på helgen har gjort så mkt annat och när dem har spelat COD(call of duty) så mkt så har jag tröttnat! Men idag har dem lovat film och jag har lovat att komma! :D ser fram emot kvällen faktiskt! :D



Hoppas ni får en härlig Lördag kväll!

anmäld!



idag har jag anmält mig till Sundbys lokal tävling!    

Åkte oxå till elgiganten med mamma o kolla mobiler och systemkameror!
Jag kmr nog aldrig kunna besätmma mig för vilken mobil jag vill ha, haha!
Kollade oxå på systemkameror för jag önskar mig en jättemkr i födelsedagspresent och det är ju bara 1 månad och en vecka kvar nu! (;

Det är ju vårdagsjämning idag oxå, vad det nu innebär?! Men våååååår så härligt! bort med snön nununu! :D

superjättegammal bild! (:


Bilder från hopplektionen igår!







Tack Erika, som fotade! :D


TaggaTaggaTagga!



Red Virginia idag och det gick verkligen jättebra! :D
Börhade med att travhoppa och kom verkliegn perfekt och hon hoppade genom hela ryggen o allt! kunde inte bli bättre!
Sen hoppade vi en "enkel" bana, detr va rinte enkelt men enklare än de övningar vi har gjort under vintern. Vi skulle bara rida på och känna flytet! som på tävling. Jätteroligt! (: 

Titta nu, Vad fick vi veta idag?! 
Jooo att vi ska vara med på sundby tävlingen, tjihooooo! Grymt taggad! :D 
Jag ska tävla Virginia som är en D-ponny i L:D och Barbie som är c-ponny i L:C. 
Virginia har vi inte haft ute på tävling än så har ingen aning hur hon reagerar och så, men roligt ska det bli! :D

Filmade lite av lektionen idag så kmr nog en liten film snart och så tog Erika bilder som jag nog kommer lägga upp! :D 

 

älskade fredagar.



Fredag igen då, alltid samma härliga känsla! (:
På slöjden idag så fortsatte jag med min klänning och det är lite läskigt,vill ju inte göra fel! men det gick iaf bra idag med! (: Sen på SO:n så får vi jobba med hemprovet. På idrotten hittade vi en låt som vi ska dansa till det blev den här:



Vi kom oxå på hur vi skulle börja dansen och det blir bra än så länge! :D
Sen var det bara teknik kvar och jag lyckades koppla ihop så att om man klickar på en knapp så börjar två lampor lysa samtidigt! (: Fast efter en stund slutatde det fuungera så måste fixa det nästa gång!

Snart ska jag ta mig till stallet! :D
Ha en mysig kväll!

Hvar



Jag har bestämt mig för att en månad på min favorit ö i sommar kommer behövas så en månad får det bli! :D
Ja för er som inte vet och kanske vill veta? så är det en ö i kroatien som heter Hvar, jag har varit där varje sommar sedan jag var minimini, min mormor och morfar har landställe där/ bor där halva året. Så det är en plats jag har växt upp på under mina sommrar!

En underbart vacker ö, åk dit! (:




#¤"/$¤#?!



Jag längtar så grymt mkt till sommaren! Men samtidigt absolut inte vill typ att tiden ska gå hur långsamt som helst!
Usch vad hemskt det kmr bli att lämna klassen! men samtidigt spännande och roligt att börja gymnasiet.
Nej vad mkt tankar det är om allt sånt just nu!
Sjukt jobbigt men ändå så roligt?!
det går inte ihop, men det är så de känns! skumt.


Smile!



glömde bort att säga att jag fick VG på en musikuppsats jag har gjort! :D Tänk.. om jag o tindra lyckas bra med låten så kanske, kanske man kan lyckas höja sig till VG i musik, det vore ju grymt!

Idag fick jag oxå veta mitt resultat i svenska nationella, i läsförståelsen fick jag G+ och skrivuppgiften fick jag ett starkt VG på!!
Och vill ni höra vad Mia sa?
Mia: ja sofie, det här är nog den bästa texten jag har sett dig skriva! Det är ett riktigt bra fly i den, bra meningsuppbyggad och bra ordföråd! Det ända som fattades var att du skulle skriva varför det kan vara såhär i samhället.
Jag: ååh! :D

Nu har jag oxå gjort klart en idrottsuppgift vi har haft ett tag, vi gjorde ett eget styrketräningprogram sen skulle man svara på frågor om styrketräning och sedan skriva vad som var bra och dåligt och så där med sitt egna styrketräningsprogram.
Skönt att ha det gjort!

Gammal bild på mig och Jenny (:




16.13



Det blev ingen uppdatering igår men ska berätta om dagen (;

Började klockan 9 med nationella prov i engelska i 3 timmar. Först var det läsförståelse i 80 minuter och en liten paus innan hörförståelsen som var i 1 h !
usch vad jobbigt det va alltså me skönt att ha det klart! nu är det bara skrivuppgiften kvar i engelskan iaf. 

Efter skolan åkte jag till stallet och jobbade från klockan 15.00 till 21.15 utan paus! 
Helt slut efter dagen! efter att ha ätit middag och ducaht somnade jag direkt! 

Idag då, det har inte hänt nånting speciellt, grymt trött hela dagen! 
Jag och tindra var iaf duktiga åp musiken och skrev rent våran låt nu är det bara ackorden kvar! 
Efter lunch började jag med en SO hemtenta i ekonomi och fortsatte med den hela elevensval oxå. 
Medans Martin kom på sin dröm i livet, han ska bli frisör! Så jag ville ju vara snäll och låta honom träna upp sig så hans dröm kan gå i uppfyllelse så här e resultatet på hans fina uppsättningar : 
 


Nöjd :)



Fick tillbaka mitt provresultat från matteprvet idag och jag fick VG, jag är nöjd! :)
Vi fick håltimme på idrotten men ist gick jag, Jenny och Martin till bilden som var våran sista lektion och jobbade extra länge, duktigt av oss (; ..
skyndade till bussen ner till centrum för att åka till stalllet.

Idag red jag Pandora?!
Jag har nog bara ridit henne en gång förut och det va väldigt länge sen!
Men det va roligt och annorlunda. i början gik det lite sådärr men på slutet blev hon jättefin och det kändes bra!
Vi hade lite kavaletti och det vi ville få ut av övningen var att få hästarna låg i formen och att dem skulle jobba genom överlinjen. 
Många galoppfattningar blev väldigt bra men över galopp bommarna gick det inte jätte bra däremot över travbommarna gick det super! :D  

Nu ska jag snart gå och sova och ladda inför de hemska nationella provet som är i morgon i engelska i 3 timmar!
hoppas jag överlever! (;




14 mars



Åkte med mamma till nacka centrum idag, vi tänkte shoppa lite och så där. När vi kmr dit märker vi att det är massssoor av folk där och ngt speciellt är på gång, vi går fram till denl illa scenen och så får vi veta att det är melodifestival artister som är där och sjunger! (: Lite roligt!
Vi hade redan missat erik Saade som jag helst velat se eftersom han är såå snygg! (A)
Vi lyssnade iaf på Anna, hon som vann och Ola (;
Jag köpte ett par tygskor idag igen, dem va grymt snygga så kunde inte låta bli! billiga var dem oxå 199 kr på stadium.

såhär ser t-shirtarna ut som jag köpte igår (:



lördags mys (;



Min kväll har varit mysig! åt middag hemma hos Amanda som sagt och de va mysigt, dem hade köpt nytt bord o så det va jättefint! (:
Sen kollade vi på melodifestival finalen! haha, det var faktiskt väldigt bra!
Jag har växt upp med att kolla melodifestivalen så skulle kännas jättekonstigt att missa allt!
Jag är helt kär i den här låten :

Andreas Johnson - We can work it out




Hoppas ni får en härlig kväll!



Jag kommer ha en supermysig kväll, jag och mamma ska åka hem till Amanda och Hennes mamma marie och äta middag och kolla på melodifestivalen tror jag och sådär! ;D
Ha en mysig lördagkväll! (:




Länge sen!



Idag åkte jag och mamma till skärholmen och shoppade kläder!
Har inte köpt kläder på verkligen jättelänge det va innan jul ngn gång tror jag! och ngt ensataka på mellandags rean.
Köpte två t-shirts på stadium för 199 kr, två linnen på Gina tricot för 198 kr, ett par blanca tights med dragkedja på benen på Vero moda för 200 kr, en tjocktröja på Vero Moda för 259 kr och ett par vitblå randiga tygskor på H&M för bara 99 kr! :D

Bild från igår på väg in till stallet! ;D



ÄNTLIGEN FREDAG!



åh vad skönt med helg! helt underbart!
Dagen började med syslöjd det går bra med klänningen.
På idrotten fick vi veta att i grupp ska vi göra en egen dans under 3 veckor som sedan ska redovisas för Mia(läraren) det ska faktiskt bli rätt kul! Jag ska vara med tindra, Jenny, Martin, Andreas och Alex! (:
Hade teknik sist på dagen och jag lyckades koppla en lampa så att om man klickar på en knapp sätts den på och av! Tack för hjälpen Martin (;

Jag gick hem och så kom Nina hem till mig, vi åt lite och tog det lugnt sen åkte vi vidare till det andra hemmet stallet! ;D
Flummigt som vanligt och sjukt roligt!
Red Virginia, ganska länge sedan nu så det va jätterroligt! Känns som om jag troligen kmr tävla på henne denna termin, iaf någon gång elr så men absolut inte säker på det. 
Vi övade på många böjda linjer, räkna galoppsprången och så där, roliga och bra övningar! i slutet satte vi ihop allt till en rolig bana. bra att träna på nu när tävlingarna snart kommer igång! 
Känner att vi har blivit dåliga på att filma på sista tiden men ska försöka se till så att vi filmar snart någon gång igen!

Fick grymt ont i knäna efter ridningen, länge sedan jag fick det och det är ju så himla jobbigt! usch usch! Men det går ju över!




 .,

En fråga från mig till dej..



Gillas den nya headern? ;D




Familje Geni



spelade precis familje Geni med fredrik(min bror)och Sofie(hans flickvän).
Vi var tvugna att lyda hans order idag för han skadade sig igår på hockeyn så vi blev offer för att göra hans liv underbart?! haha! Fredrik kom  ju sist så vi ska antagligen spela ngt annat spel i morgon för han vill ha revanch, grymt roligt var det iaf! :D
Det är lite jobbigt att vi båda heter Sofie btw! haha! 

 


tävlingsdatumen!



Vi hade ju tävlingsmöte i Måndags och vi fick reda på vilka datum tävlingarna vi ska delta i kommer vara!
Jag kommer med ganska stor säkerhet bara tävla hoppning men skriver ändå in tävlngarna för dressyren oxå, lite kul att veta. 
helgerna under våren kommer till stor del spenderas i stallet och på tävlingar!
Grymt taggad!

Här är datumen:

5 April lokal hoppning på Sundby  (vi kommer eventuellt vara med)
18 April Allsvenskan hoppning omg 1 på Sorunda
25 April Allsvenskan dressyr omg 1 på Huvusta
1 Maj lektionsponnymästerskap i dressyr på Siggesta
2 Maj lektionsponnymästerksapet i hoppning på Färingsö
9 Maj Allsvenskan hoppning omg 2 på Djursholm
30 Maj Allsvenskan dressyr omg 2 på Gladö
6 Juni Allsvenskan hoppning omg 3 (final) på Sundby

Vi ska såklart vara med i dressyr allsvenskan omg 3(final) men jag vet inte vilket datum det är.





Torsdag



Hade nån föreläsning om KTH idag, det var en gubbe som berätta om hur det är att går på den ögskolan o lalala han pratade typ hela sitt liv och sin dotters, rätt uttråkande!
Efter det så hade vi matteprov på algebra och funktioner det gik ärtt bra tror jag (:

När jag var klar med det skyndade jag iväg för att åka till tandläkaren och spänna tandställningen, sätta dit nån osynlig annan grej som ska få ihop en glugg som har bildats när dem har börjat dra ihop två andra hål och så där, uschusch vad jobbigt jag hatar att ha tandställning!




jag jobbar på det...


Håller på och försöker fixa en eventuell ny header om jag lyckas göra den bra,
har kommit såhär långt mer har jag inte fattat hur man kan fixa den lite coolare så men ska försöka lära mig (;





Fail!



Jag är dålig, nu är iaf min blogg som den ska vara hade klickat på en knapp som hade tagit bort raderna där man klickar fram så man lägger till bilder o det där (A) ..






...

jag vet inte riktigt vad det är med min blogg idag ?! men det går iaf inte att lägga in bilder o sånt, den där meny raden elr vad de heter är borta :S Har haft en väldigt blandad dag, både bra och dålig. Började med att min klocka hade ställt om sig en timme så vaknade 1 timme för titigt så när jag märkte det så var det bara att sova i en timme till, skönt att få sova 1 timme till när man tror att man snart ska behöva gå till skolan. Vanlig skoldag, det gick utför när jag började plugga matte sista lektionen, jag var trött, mådde illa och fattade inte mklt alls. Nu har jag iaf pluggat massa hemma och jag tror jag fattar det mesta.

Happyface!



Dagen började braa, det va strålande sol, våren är hääär och snön håller på att smölta, det är slask ute!!
Sen gick jag ju till skolan idag och då fick jag ju träffa alla vänner igen som jag inte har träffat på hela lovet! (:
Fick oxå veta vad jag fick på mitt kemi prov.......

VG VG VG!!!

Har nog aldrig blivit så glad över ett VG, haha men jag trodde ju att jag skulle få IG elr högst G lixx!
Blev lite stolt över mig själv så nu sitter jag och firar med glass,maränger och coola sås (A)


Bästaste bäverbröder



Vi e bröderna bäver
vi åker på fjället det coolaste stället
vi gillar detta ställe
å Markus heter Melle

Fredrik å Brusdal e samma
för han e faktist ledarn
Willam åker ensam
å Robert han e emo

Melle han e elak
hoppas han åker i en isvak
då räddar inte vi han
för han e faktiskt en man

vi e bröderna bäver
vi åker på fjället det coolaste stället
å vem kan våran sång slå?
för vi e B1 å B2!!!

By Sofie(B1) och Annelie(B2)
B = bäver (;

Hahaha jaa detta sysselsatte vi oss med i de långa lifterna! (;

Sofie.,

Dressyr



Idag red jag, jag hade Verona min lilla älskling. Känns som det var rätt länge sen jag red henne nu. Vi började med att verkligen rida bakifrån in till handen och började göra vningar på både rakt och böjt spår. Vi hade tre bommar vid x och så gjorde vi volter innan och efter dem.
Det gick för det mesta braa, hon var jättefin sörre delen av lektionen men ibland stelnar hon till och blir styv i munnen, det måste vi träna bort!
Mysigt att rida henne igen! (:

Efter lektionen så hade vi tävlingsmöte! Vi fick veta lite olika datum och så pratade vi massor! Jag är sjuuukt taggad, ååh vad jag längtar tills det börjar!


Sofie.,

sjuk..



Jag är fortfarande sjuk och det är hemskt tråkigt! skolan börjar ju egentligen idag och jag har inte träffat sedan förra fredagen och det är lika med katastrof! Men i morgon då jävlar går jag till skolan även fast jag är sjuk! (A)
Idag ska jag iaf gå ut på en myspromenad med Sally snart, sen ska jag ta det lugnt, plugga matte och åka till stallet (:

Och efter ridningen ikväll så ska vi ha tävlingsmöte!! tjhoo, jag är jätte taggad på att tävla, shit va länge sen det var! Eftersom vi hade kvarka förra terminen så blev det inga tävlingar för oss tyvär!




Det ska brinna för dej..



Ljuset ska stå i mitt fönster. det ska brinnna för dej varje kväll. Jag vill att du ska veta att jag tänker på dej varje dag, för jag saknar dej.


Veckans botten och toppen...



Vad tycker ni ska jag börja skriva veckans botten och toppen?! (:

Den här veckans toppen var såklart att jag var i Åre med min vän Annelie och hennes familj! Vi hade grymt roligt! Galen vecka med äventyr! (;
Toppen var oxå att större delen av min helg var jag med Amanda och hade det mysigt, med pratt och skratt!

Veckans botten var dock att jag var sjuuk hela veckan! Vädligt förkyld,ont i huvudet, mått illa osv, är fortfarande sjuk.

Veckans TOPPEN!
 

Veckan BOTTEN





Sofie.,

Amanda & Sofie



Tihii Amanda kom hit idag igen, mamma och Marie (amandas mamma) skulle åka till ikea och jag tyckte jag kunde få sällskap av amanda här hemma eftersom jag är sjuk.
Vi har haft "puss kul" haha som amanda sa, såå gullig du är! 
Pratat massa, redigerat lite fina bilder, haha kmr lägga upp lite längre ner i inlägget. Lyssnat på musik och varit ute o busat med Sally har vi oxå gjort, jaa mest tagit det lugnt och haft en mysdag!
Vi fixade med Amandas nya blogg oxå, snart kmr hon börja skriva där! ;D

Jaa såhääär duktiga var vi på att redigera bilder, vi fattade ingenting av det där programmet jag har men lite ramar i glitter lyckades vi med, haha! (;

  

Dagens låt:



Sofie.,

Min vecka i Åre!


 okej nu ska jag berätta om min vecka i åre! :D
Kan ju börja med att jag var sjuk hela veckan och ärdet fortfarande. Okej det var inte det roligaste med veckan!
Vi hade iaf helt gryymt underbart väder soligt varje dag! Några dagar blåste det ganska mkt o sådär men vad gjorde det när solen lös och man hade hur roligt som helst mev kompisar?! (:

Söndag: Jag åkte ifrån stockholm central kl 13.15 och kom fram till åre ungefär 21.00.
När jag stog på tågstationen och väntade på bussen som skulle ta mig till tegefjäll,där vi skulle bo så kom det aldrig ngn buss och jag började bli lite orolig. Men efter en stund kommer det en taxi?! Killen i taxin ropade min mammas efternamn, hon heter Bozovic´och det är ju inte så lät att uttala så han sa det inte rätt nånstans så jag fattade fört inte att han menade henne men till slut kopplade jag det. Haha! Killen var ju grymt snygg oxå så jag höll på att smälta! haha!
Iaf så kollade vi på "män som hatar kvinnor" nrär jag kom fram till annelie och hennes familj.
Filmen är väldigt grov men sjukt bra! Se den!

 

Måndag: åkte skidor i tegefjäll och duved. härlig dag!
På kvällen kollade vi på "flickan som lekte med elden" det är den andra filmen i "männ som hatar kvinnor".
Hade inte sett den filmen förut och den var oxå jättebra så nu är det bara trean kvar att se!



 


Tisdag: åkte skidor idag i tege och duved igen. På kvällen åt Marcus och Fredrik även kallad brus hos oss. Efter maten så körde vi frågeleken "migg" jätteroligt!
i vilket spel finns spelpjäserna springare och löpare?
Hahaha, alla som kan, svara på det!
Marcus och wiliam kunde inte den och jaa vi andra tyckte att man borde kunna den frågan men jag vet inte, sääg vad ni tror att svaret är!

 

Onsdag: Snowblades!! yeeez, idag åkte vi blades, det är korta skidor som är bra när man åker i skogen! hur roligt som helst! Eftersom vi nästan bara åker i skogen hela tiden även med vanliga skidor, så en dag med blades är grymt! lite lättare att lyckas svänga och sådär i skogen o i offpist!
På kvällen åkte vi in till åreby och åt på en jättefin restaurang. God mat var det!
oxfile´ fondy men massa olika sallades, såser och med pommes frites till. Dock så gick middagen på 500 spänn, dyrt!

 


Torsdag: På förmiddagen åkte vi skidor inne i åre, vi åkte i en jättevacker ravin! offpist såklart haha! (;
Vi såg två renar högre upp, dem stog och njöt av livet och åt, fina var dem!
Sen åkte vi hem och åt lunch sen tog ag och Annelie en "paus" och råkade somna från typ kl halv 2 till 4, haha!
På kvällen gick vi hem till Marcus och brus, vi åt god middag, spelade tvspeel och kollade en film som va bra! Hrälig kväll men trötta var jag och annelie så höll på att somna under filmen! 



Fredag: Sista dagen! Åkte skidor hela dagen fram till klockan halv 3.
Vi åt lunch i en liten mysig stuga som heter lillåtstugan.
När vi kom hem fixade jag klart det sista sen bar det av till tåget och så sa jag byebye till åre för i år! En helt grryyym vecka förutom att jag va sjuk!
Tågresan hem gick bra halvsov och lyssnade musik för det mesta, kom fram till centralen typ 22.30, där mötte mamma mig, så gick vi till bilen och vem satt i den??! Jooo min älskade Sally, ååh vad jag saknade henne under veckan!
överlyckliga åkte vi i bilen hem och mös resten av kvällen.




<3



Igår kväll kom min vän Amanda hit och hennes mamma! (:
Vi åt god middag, kollade på melodifestivalen och hade det jättemysigt!
Därför hann jag inte heller lägga ut ngt inlägg om åre igår plus att kag inte orkade eftersom jag är sjuk men ska verkligen försöka hinna göra det idag! (:



hemma !!



Heej! jag är hemma igen!
Jag har ju varit i Åre och kom hem i går kväll! :D
Shiiiit vilken underbar vecka jag har haft!
Jag ska skriva ett inlägg om allt senare och så ska ni få se bilder!
Men nu måste jag göra mig i ordning för att åka iväg till kungens kura elr ngt! (:


Sofie.,

RSS 2.0