Min kväll

Ikväll har jag kollat på film med Lina, vi tänkte först hyra "A walk to remember" men nej den fanns inte i någon utav hyresaffärerna i Huddinge C. Istället såg vi på en annan lätt film som var väldigt bra, kommer dock inte ihåg vad den hette.
Nu ska jag läsa lite sen sova, känner mig helt sliten. HATAR att jag har massa plugg att göra och ja undrar bara när man kraschar och inte orkar mer? Känns som man bara mår sämre och sämre för varje lov.
AJAAAAA, GODDNATT

Största ön i en sjö på en ö i en sjö på en ö

Min och Linas sysselsättning under typ 20 minuter att lösa meningen i rubriken. hahaha! Vi ritade en fin bild som är våran lösning det gröna är öar och det blåa är sjöar ^^,

Trassel

I lördags var jag och Jenny och kollade på trassel, den var aaaaas bra, haha underbar film!
Den handlar om en prinsessa som blev kidnappad av en gammal tant när hon var liten och sen dess bor hon i ett högt undangömt torn och har aldrig varit ute i världen och hon har magiskt hååår, fett tufft! :D
Just nu sitter jag och skriver ett satiriskt tal, det innebär ett tal som är tvärtemot vad man själv tycker. Jag ska prata om att man borde avverka alla skogar blablabla. SKITTRÅKIGT! hatar svenska..........
Idag ska jag träffa Lina, ingen aning vad vi ska göra men det blir mysigt hur som helst!! :D

Ponnucup dressyr 27/2-2011

Sista matchen hade vi idag, den var borta mot Hufvudsta. Min ritt kändes inte bra allts, hästen var svår och kändes inte som den hade blivit riktigt riden på ett tag för den var stel och hade inte sså stor lust att samarbeta. Vi förlorade tyvärr.

Dag 25 – Min favorithögtid.

Skulle vilja säga Julen men av en anledning tycker jag inte om den lika mycket längre, men just själva julafton när jag väl är med min familj älskar jag julen men inte dagarna innan och efter.
Men annars är det väl min födelsedag eller något jag vet inte riktigt! Älskar ju att fylla år, (förutom att man blir snart vuxen) så det kanske är min favorithögtid :)

Fredagshoppning 25/2-2011

Åh, idag gick det så himla bra!
Moonshine kändes jättefin och fräsch och hon hoppade skitbra och jag också! Jag jobbade hela tiden med sitsen, att räta upp mig mer och  vara lugnare i handen mot hindret och ha den lägre, det känns stor skillnad när jag sitter bra så det är något jag verkligen måste träna på så jag inte faller fram och hoppar "in i tunneln" lika mycket som tidigare, vilket Chrille alltid har lärt oss så hästarna inte ska få ryck i munnen och man ska följa med över hindret ordentligt.
I början red vi över 3 bommar på en volt. I höger varv gick det bra men i vänster var hon väldigt stel och gick inte att få igenom helt, vilket är jätte jobbigt! Men det får vi jobba på så hon kommer loss helt i den sidan också.
Annars då, vi gjorde ingen avancerad övning utan red på en raksträcka med först ett galoppsprång mellan hindren och sedan 4 galoppssprång till nästa hinder, och så hade vi en oxer från en utav tangeringspunkterna. Så vi fokuserade hela lektionen på våra egna sitsar och få bra flyt mellan och över hindrena.
Jag är jättenöjd med dagens lektion! Fina Moonshine ♥

wooooop woooooop

Hej sofies blogg :) kul med gästblogg, jag är rätt bra på att blogga egentligen dock är jag lite ringrostig.
Sitter nu och väntar på att fukkkking fysik bajs lektionen ska börja, med världens bästa lärare. Han är jättebra på att förklara så jag känner mig inte alls dålig på fysik längre, elllllllllleeeeeeerrrrrrrrr är det såååå? Ingen som vet, eller aa några, men annars ingen, osv osv.
By vägen så borde AIK skaffa sig en egen arena och inte sno Hammarbys, men nog ingen som bryr sig som läser den här bloggen då jag antar att alla som läser Sofies blogg är hästmänniskor, iof slöseri på pengar med hästar, dom ska ju bara ha rysk kaviar och saffran osv osv, MORÖTTER ska dom också ha, hästjävlar. tjohoooo
Andreas(Mike Tompkins) signar ut, slut!


En av låtarna jag har gjort, CIAO!

24/2-2011 Dressyr

Red min lilla pärla, i början red vi runt på fyrkantsspåret och lösgjorde hästarna sedan började vi med övningen. vi gjorde tagen bakdel på lånsidorna, Det gick rätt bra, mycket bättre än de tidigare veckorna när vi endast har böjt de lite grann på långsidorna. Jag lite "hittade knapparna" för hur man ska göra på henne för att få henne att böja sig så, ibland tyckte hon det blev för jobbigt dock men hon kämpade på rätt bra. Jag jobbade hela tiden även med min egen sits, jag har bestämt mig för att den ska bli grym efter den inspirationen jag fick från Strömsholm ^^.

skönt med lov?

Ska snart åka till stallet tänka bara skriva ett litet inlägg först.
Måste säga att jag hatar när man ska få lov om någon dag och man inser hur mycket man kommer behöva plugga under lovet! Fan vad arg man blir!
-
Ska tydligen hålla svenska tal på måndagen efterlovet, på omprovs tid då hon hade flyttat fram/tillbaka talet till idag fast vi skulle göra det vecka 11. Läraren sa ingenting till oss inte ens att vi skulle ha det idag utan skrev de endast på ett litet schema på fronter, som hon tror man kollar på varje dag?. Hur arg blir Sofie då??!?!?!?!?!?! GALEN.
Sen har jag även Engelska tal direkt efter lovet någon dag.
Fysikprov, och eftersom vi har den sämsta läraren i världshistorien fattar jag INGENTING.
Jag ska göra datakunskapsprov på onsdagen.
Måste plugga matte då vi går galet fort fram och jag inte fattar för vi har samma lärare som i fysiken.
Hmmmm... Borde jag se fram emot lovet?
-
Förlåt att jag klagar men behövde dela med mig av min ilska (A)

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Det var länge sedan jag grät till en låt faktiskt men jag älskar att lyssna på låtar som jag blir berörd av. Låtar som man kanske känner igen sig i eller så.
Men aja jag kan lägga in en låt jag tycker är bra.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Jag har inget speciellt favoritprogram då jag inte hinner/orkar kolla på tv så ofta. Det enda som jag "följer" är ponnyakuten, haha! Fast jag kollar alltid på svtplay ^^,
Annars älskar jag att kolla på Animal planet, alltså kanalen och så tycker jag kriminalserier är roliga att kolla på.

No stress

Tjulalula!
Idag har jag inriktningsdag och eftersom jag går kriminalteknik ska vi åka till polismuseet och typ lösa fall och sånt, as roligt! Har aldrig varit där men det låter i alla fall fett roligt. Ännu bättre är att jag börjar 12 och slutar 13.30, 1.5 timme. Jag älskar den här skolveckan!
Ha en bra daaag!

22/2-2011

Idag red jag och Nina accistentridning kl 18.00, gruppen jag red i hade hoppning så vi hoppade en studs på fem hinder på ena långsidan och hoppade utan händer och sådär men inte så mycket annat. Jag red Moonshine och det gick helt okej, hon blev väldigt taggad och stark så någon gång gjorde jag halt framför hindren för hon måste börja lyssna och inte bara sticka iväg. Det positiva är att hon tycker det är väldigt roligt ^^,

Betrayal

Jag faller, faller, faller
Vi faller, faller, faller

Natti

GOD KVÄLL!
Har precis kommit hem från en promenad med Andreas, vi har inte träffats på en evigheeet!
Det jobbigaste med att gå gymnasiet är att man aldrig hinner träffa sina vänner! Först träffar man dem varje dag sen slutar man högstadiet och så blir det jättelångt emellan! Jätte jobbigt tycker jag. Men det var jättemysigt men Sally fick inte följa med för hon fryser så mycket när det är så kallt så hon vill inte gå så långt, så hennes gick jag promenad med innan.
Godnattt♥

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Jag tänker ju olika beroende på hur jag ser ut just då, men jag brukar inte tänka så mycket tror jag. haha, vi har en läxa i psykologin den här veckan då man ska säga något positivt till sig själv varje gång man ska borsta tänderna!

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Hvar 2010
2 år sen :)

Ponnycup dressyr 21/2-2011

Igår hade vi hemma match mot Lidingö. De ligger på första plats i cupen men om vi vinner nästa helg som är våran sista match så ligger vi delad första plats med dem! TAGGA!
Verona kändes jättefin igår, det bli bättre och bättre hela tiden nu känns det som så det är jätteroligt, är så stolt över henne!
Hon kämpade på jättebra, kände i slutet av programmet att hon började bli trött men hon kämpade hela vägen fram och vi slutade på 64.2%, vilket jag är väldigt nöjd med! :)
Det var väldigt jämnt mellan lagen tydligen men Gladö vann!

Dag 20 – Min favorit film.

Jg har ingen riktig favoritfilm faktiskt. Med filmen "i det stora blå" som jag såg för några månader sedan fastnade jag verkligen för. Blev väldigt inspirerad av filmen och den var helt fantastisk!
Har bara sett den en gång men jag måste få tag på den och köpa den så!
Det är i alla fall en utav mina favoritfilmer! ^^,

Strömsholm

Igår åkte vi till strömsholm med stallet. Det var en supermysig dag med massa bra information om deras utbildningar och så hade de även en show med olika clinics och en liten tävling. Clinicsarna var väldigt bra och jag blev väldigt inspirerad och nu har jag även bestämt mig för att jag SKA någon gång gå deras hippologutbildning!^^ :)
En väldigt bra hoppclinic hölls!
Clinic om sitsträning
Galopp
Islandshästar
Dressyr
Gladögänget :)

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Senast jag köpte något var en present till Julia tror jag, har tyvärr ingen bild men det var tre par örhängen från JC till julia som det stog olika härliga ord på som, piece, love och harmony tror jag och till mig själv köpte jag 3 ringar ^^,

Dag 18 – Vad jag åt idag

Idag vad jag och mamma väldigt trötta så det blev väldigt enkel mat!
Makaroner med falukorv åt jag plus jätte goda, typ inlagda eller nåt oliver och vitlök! ^^,

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Hm.. Jag skulle nog vilja byta liv med någon proffs hoppryttare eller så under en dag för att se hur deras vardag ser ut och sådär! Och såklart rida Han/hennes hästar! Det skulle vara helt AMAZING! :D

Friday night

De cooooola töntarnas Friday night!
Fösök hitta några tuffare brudar ^^,

18/2 2011 Fredagshoppning

Idag hade vi Cavaletti och jag red Moonshine :D
Framridningen gick väldigt bra fram tills galoppen då hon blev väldigt stark så då satte vi på en graman.
Ida satte den i kors, alltså fäste den på ena sidan i sadeljorden och tog då motsatta bett sidan(jag är sämst på att förklara) vilket skulle göra det enklare och ge större inverkan för att ställa och böja. Det gick direkt mycket bättre dock fortsatte hon vara rätt stark men det gick bättre och bättre och ibland bärde hon sig riktigt bra! Istället för att dra ta ner huvudet och bara springa vilket hon vill göra.
-
Mer uppdatering senare eller imorgon, nu ska jag och mamma åka till Amanda och kolla melodifestivalen ;)

Bad updateee!

Nu ska jag dra till skolan sen har jag fullt upp hela helgen får se om jag hinner blogga!
Ikväll : Rida och sen Spelkväll med de underbara och sova över hos Maja!
Imorgon: Strömsholm, ev kolla på melodifestivalen med mamma, Amanda och Marie
Söndag: Ponnycup match
Måste även hinna plugga så ja vi får se hur jag ska hinna allt! :D

Dag 16 – Innehållet i min väska.

  • Skolböcker
  • Almenacka
  • pennor
  • Den gigantiska miniräknaren
  • läppglans
Jag har inte så mycket i min väska faktiskt men ändå är den alltid full!
Almenackan kan jag inte leva utan där är allt planerat dag för dag, när jag ska plugga vad, vad jag har till vilken dag, när jag jobbar, när jag rider osvosv.

JustTheOtherDaySheWasALittleGirlTakingOverTheWorldWithHerSmile


Mycket Vackra Bilder, Jag Var Ju Tvungen Att Visa Att Tandställningen Är Borta!

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Den här var nog den svåraste hittills! Finns inget jag just nu kan komma på som jag ångrar, klart det borde finnas något men det dyker inte upp något i min hjärna tyvärrrrr!!!

Romme 15/2 2011

Söta födelsedagsbarnet ^^,
Kunde det bli annat än en perfekt dag med alla underbara vänner? NOOONO :D

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Friluftsdag nästa!

I morgon är det Romme som gäller, är stört taggad ska bli så galet roligt! :D
Nästan hela klassen ska åka och det kommer bli Asum!
Det är uppstigning vid 04.30 så det är dags att lägga sig för att få sin skönhetssömn och orka med dagen i morgon ^^,
Härligt att slippa alla lektioner en hel dag, dock mindre roligt att vi har samhälle prov på onsdag då man kommer vara ett sliten och inte ha orkat plugga dagen innan, men det löser sig!
Sovsågott ♥

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Åh, finns så många olika sätt att ha bröllop på och alla känns underbara ;)
Jag skulle vilja ha ett speciellt bröllop, inte i någon kyrka.
Ett drömbröllop för mig skulle nog vara vid havet, något fint hav med helt klart vatten. Hm... skulle det inte vara häftigt att Galoppera på stranden efteråt? Jag tror det skulle göra mig hur lycklig som helst att liksom vara med den man älskar samtidigt som man är vid havet och på en häst, allt jag älskar i ett liksom ;)
Tänk då att också vara bortrest ett tag på värsta äventyrsresan där man kan dyka, åka på safari åka massa bergochdalbanor i ett äventyrsland bara sola och bada och njuta av livet! Hur häftigt skulle inte det vara? :D

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Jag antar att de menar utomlands? ah iaf jag lägger ut en bild på min favoritplats (A)
Hvar i Kroatien, där jag har varit nästan varje sommar sen jag var hur bebis.^^

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Just nu är det mest olika resultat på skolgrejer för jag har alltid så hög press på mig själv. På fredag har jag anatomi prov och det känns som jag kommer faila sönder måste plugga sönder till det! Men annars känns det mesta i livet rätt bra just för tillfället! :)
Men allt löser sig ju alltid ;)

Fredagshoppningen som måste skrivas i Gladös historia ;) 11/2 2011

Så galetjäklaamazingawesomeunderbartbäst lektion vi hade idag!
Tror aldrig jag har garvat så mycket under en ridlektion, jag nästan grät!
Vi red barbacka och höll typ inte i tygeln på hela lektionen förutom när vi behövde styra mot hindren.
Moonshine tyckte livet var helt underbart och sprang i typ 180, fast jag hade ändå helt okej kontroll men ah! ^^,
Nina flög två gånger men Maja tog priset!
Det går inte riktigt att förklara i text, haha man måste ha sett det! Men hon hoppade ett hinder och efter stannade Irma och vände inåt maja flög och där mitt framför hennes ansikte var det en......BAJSHÖG!!!!! Ja hon typ faceplantade fast fick dock inget bajs i ansiktet men det var så roligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Åh underbara Maja du vet att jag älskar dej, du är historisk ;) ^^,
-
Det gick i alla fall jättebra och det är verkligen bra sits träning och balans! Hästarna tycker det är hur roligt som helst och man behöver sånna lektioner ibland! :D

Torsdag 10/2 2011

Glömde skriva om gårdagens lektion.
Jag redmin finaste och hon kändes mycket bättre idag än de senaste veckorna. Nu känns det som om vi kanske börjar gå mot det bra igen!
Hon försökte dra upp huvudet och släppa allt några gånger men jag kom åt henne snabbt och kände hela tiden när hon tänkte göra det så jag var steget före kändes det som. Så allt kändes väldigt bra och jag är riktigt nöjd över henne för hon jobbade på hela lektionen. Hon kom hela tiden snabbt tillbaka när hon tyckte det var jobbigt.
Min lilla pärla.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

HAHA, idag har jag på mig en stor Sverige tröja(min brorsas), det är min pyjamas, och så har jag på mig ett par as fula mjukis byxor som det stå SWE på, dem är typ ljusgröna. Min mys outfit :D
Tror ni klarar er utan den vackra synen? ^^,

Så hur många är i skolan idag?

Jag bestämde mig redan igår kväll för att vara "ledig" idag, för jag var så galet trött så behövde vila mig. Verkar som jag gjorde ett bra val när jag vakna för en stund sen så äre tydligen kaos med allt, haha! Inga tåg eller bussar går osv.
Skönt att jag inte vaknade tidigt i morse i onödan ^^,
Nu ska jag äta frukost och njuta av att sitta inne i värmen :)

Trött tjej.

Det här är sista torsdagen i mitt liv som jag spenderar med min kära vän tandställningen! Härligt eller hur? :D
Den här dagen känner jag att jag kunde hoppat över, är sjukt trött, nästan så trött så jag inte orkar åka till stallet... då ÄR det illa!
Hade psykologiprov idag, skrev 9 sidor nästan, shiet, skrev satt pennan glödde! Det gick helt okej hoppas jag.
Aja hoppas ni har haft en roligare dag ä jag! pöss.
Här är två bilder från helgens ponnycup match.

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Let Me Take You There.

Jag gillar den här dagen ^^,
Allt har än så länge gått perfekt.
Först i morse höll jag, Emelie och Julia lektion, hela lektionen flöt på och ja var ovanligt onervös, är jättenöjd oavsett betyget vi får! :)
Sen fick jag och Cissi beröm från Anna då hon tyckte vi var väldigt aktiva och så under lektionerna!
Efter det hade jag datakunskaps prov det kändes bajs dåligt tills.......jag fick 88% rätt! Lycka och lättnad alltså! mitt mål är att få över 75 % på varje datakunskaps prov.
Sen nu har jag pluggat ett tag och så ringde P och gjorde mig lycklig dock så svara inte min bästa vän, Jenny Bejedal, i telefonen för tillfället så jag får inte dela min lycka med den jag behöver göra det med haha! Så Jenny dags att pick up de phone!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm.. jag tror jag har två dåliga vanor som jag kan komma på just nu i alla fall!
Den ena, jag är på icke bra humör på morgnarna, ibland kan man inte ens prata med mig, haha! Det är inte helt okej!
Sen måste jag sluta äta godis bara för att jag känner för det, alltså på vardagar och sånt. Godis = Helg, önska mig lycka till! ^^

Sötsugen tjej.

Därför ska jag och mamma äta pannkakor idag, mums!
Har precis ätit ett helt paket russin och lite chips, hej onyttiga daaaag!
Känner mig fett värd eftersom jag sitter och pluggar och har hur mycket som helst att göra, finns hela tiden något mer att plugga på!
I morgon har jag datakunskapsprov och ska hålla människokunskap lektion, jobbigt men skönt att få det avklarat nu är bara att plugga, snart är det lov! :D

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Frågan är vad skulle jag inte göra?!
Svårt faktiskt det finns så mycket jag skulle vilja göra då, köpa häst? JA TACK! men har jag tid? Inte med allt plugg jag har nu.
Åka på värsta äventyrresan, jajajajajaja! Det skulle jag nog göra, jag verkligen älskar att uppleva nya saker och nya ställen! :) Tänk att åka till Nya Zeeland eller Australien eller Afrika, eller allihoppa under en resa det skulle vara heeeelt amasing haha :D
Sen kanske man skulle försöka spara lite pengar och sådär liksom bara för att det känns bra att alltid ha pengar! ^^,

Dödsstraff

I skolan idag hade vi en debatt om dödstraff, jag tycker det är ett väldigt roligt ämne att snacka om, man kan tycka så olika!
Jag är emot dödsstraff eftersom jag tycker det är helt fel, alla ska få en ny chans eller åtminstone lida för sina felhandlingar, alltså dör man som konsekvens så får man ju inte lida det blir mer personerna omkring än som får lida, men får man sitta inne suger livet rätt hårt kan jag tänka mig. Det är även bevisat att länder som har haft dödsstraff men avskaffat det har minskat brottsligheten betydligt. Det är väldigt dyrt och våld föder våld.
Vad tycker ni?

Är det rätt av stater att döda människor, borde dem inte föregå med gått exempel?


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oj jag tycker det är så svårt att beskriva det! :)
Men jag älskar killar med fina ögon som man bara kan sjunka in i, bra klädstil är ett STORT plus. Jag gillar typ "jibbar" stil men även "vanlig" stil, haha har så svårt att förklara, men snygga kläder i alla fall!
Sen faller jag för killar som är väldigt rara och bryr sig, de får inte vara för beskyddande dock! Jag brukar oxå tycka om, ibland, när killar har lite lockigt hår typ.
Men jaa nu har ni fått en liten inblick i vad jag tycker om för killar hoppas jag ;)

6/2 ponnycup dressyr hemma

Idag hade vi hemma match, jag var i stallet vid halv 2 och myste och fixade älsklingen fram tills klockan 4 då det var dags att börja rida fram.
Jag red fram kort och kändes fin förutom den sista minuten ungefär så jag bestämde mig för att  skritta tills jag fick starta.
Programmet gick, inte bra, men det gick ändå bra för att vara i den fasen Verona är i nu, hon tappar mycket muskler under vintern och så då hon är väldigt känslig för kylan. Första uppridningen blev kaos och även precis innan halten i programmet, annars gick det okej och gjorde det jag sa åt henne att göra och galoppen och ökningen gick rätt bra. Jag är nöjd med min lilla pärla även fast det verkligen inte var det bästa vi gjort.
Vi slutade på 63.5% och vi vann med ungefär 40 poäng mot borta laget som var Botkyrka. :)
Bilder kommer eventuellt.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Det finns flera saker jag vill.
Men en sak som jag har tjatat om här på bloggen ett tag nu är just det jag vill allra mest just nu. Det är fortfarande något jag inte tänker berätta men jag vill verkligen mer än någonting annat att det ska bli av, det skulle bli det största vi har varit med om, bättre än vår livs upplevelse till och med!
Nu blir ni nyfikna va? ;)

Blue

TJAAO!
Jag har haft en super mysig helg i fredags sov Jenny över och i natt med, mamma hade också 2 kompisar här igår och vi kollade på melodifestivalen, flera av låtarna var bra bra tyckte vi! ^^,
-
Hade en jättemysig dröm inatt också! Jag var i Brasilien och dök och det var hur häftigt som helst under vattnet! Älska drömmar under vatten ^^,
-
Idag är det ponny cup match i dressyr hemma som gäller! Har inga höga förväntningar på mig och Verona då vi är i en liten svacka just nu, som förra vintern också, men jag ska försöka rida helt ASM såklart!
.
Nu ska jag försöka plugga lite, ni kan få njuta av min veckoplanering:
  • Måndag: Svenska debatt
  • Tisdag: -
  • Onsdag: Hålla lektion, Datakunskap prov
  • Torsdag: Psykologi prov, rida
  • Fredag: Rida

Fredagshoppning 5/2 Moonshine

Flummigaste lektionen på länge!
Vi hade markarbete och hade en studs med 9 låga hinder och bommar längs hela ena långsidan.
Vi började med att hoppa med våra länder 4 hål kortare än vanliga hoppläder och sedan 2 hål till, så ja vi satt med jockeyläder, hahah!
Vi hoppade långsidan hela lektionen och gjorde då olika saker över hindren varje gång, håll för ögonen och blundade, höll händerna på huvudet, gjorde olika saker över varje hinder, sjöng "bä bä vita lamm" och höll för ögonen samtidigt, hoppade utan stigbyglar och gjorde olika saker med händerna osv.
Jaa ni förstår hur mycket vi garvade?!
Vi gjorde såklart inte denna övning bara för att få ha roligt och skratta, nej, det är riktigt bra sittsträning och riktigt jobbig/bra träning för benen oxå, då man nästan står i 90°, hela tiden!
Jag red Moonshine och hon tyckte livet var toppen hela lektionen! Så roligt när man märkte hur roligt hon tyckte det var! :)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

OJ, ska jag lyckas skriva om det här nu också, jag har hur mycket mål och drömmar som helst!
-
  • Jag ska någon gång äga en häst, jag vill ha en hästgård typ, alltså den behöver inte vara stor men så man har hästarna nära sig hela tiden! ^^,
  • Jag har höga krav på mig själv så ett av mina mål är även att jag ska utbilda mig till något som tjänar riktigt bra, advokat eller jag har ingen aning men något roligt och spännande iaf!
  • Jag vill ha råd att åka utomlands när jag vill och göra livet till ett riktigt härligt äventyr! :D
  • Någon gång, kanske direkt efter gymnasiet vill jag plugga utomlands eller plugga någon hästutbildning ^^,
  • Sen ska jag hoppa bungy jump någon gång också! Och jag skulle vilja hoppa fallskärm också! Fett Awesome att ha gjort det lixxom! :D
  • Sen har jag en önskning också, men haha kan inte berätta om den för då blir det säkert inte av bara därför :D Ni får veta om det blir av seeeeeeen! :D
Det var lite av mina mål och sådant i livet ;D
pösss!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Oj vad svårt!!
Jag har ingen riktig favorit årstid faktiskt.
Jag älskar sommaren, då man har lov och är helt fri från allt! Man kan umgås med vänner varje dag, sova hur länge man vill, åka till kroatien och bara komma bort från allt!
.
Jag tycker om hösten, inte älskar men jag tycker det är så himla fint med lövens färger och man börjar kunna tända ljus på kvällarna för det är mörkt och sådär, dock känns det som det alltid är skitmycket plugg under hösten!
.
Vintern, hur underbar årstid som helst, jag älskar snön, Sally älskar snön och det är så himla mysigt med vinter! Skidor får man inte glömma, denna vintern har det inte alls blivit mycket skidor för mig ttråkigt. men jag älskar att göra det iaf!
Det dåliga är SL!
.
Våren, Jag fyller år, det blir varmare och ljusare hela tiden, man är trött på vintern och sommarlovet närmar sig hela tiden, underbart!
Sommar = Frihet
Skidåkning
Höstmys
Vår,tävlingar!

Livets perfekta stunder.

Barndomen♥

14 dagar!!

Vid den här tiden på dygnet om två veckor så kommer jag leva utan tandställning!
Asså jag längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Bjuder på en finfin bild ^^,

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Åh, det är så många jag vill träffa just nu, man hinner ju aldrig träffas ofta så man går hela tiden runt med den där saknaden. Men några jag vill träffa just nu är sjöisgänget, shit vad länge sen det var nu! :(

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

  1. Jag är hästnörd, om någon har lyckats missa det! ^^
  2. Jag älskar att läsa.
  3. Jag tycker det är skitroligt med inredning och grejer.
  4. Jag är Väldigt målmedveten.
  5. Mina vänner kan jag inte leva utan :)
  6. Jag älskar min klass!
  7. Jag håller på att spara pengar till en viss sak för tillfället och hoppas mer än någonting annat att det kommer hända! (kan dock inte berätta vad det handlar om).
  8. Hvar(kroatien) är min favoritplats. Jag älskar att ligga på min favoritstrand och bada och sola hela dagarna och på kvällarna gå runt i den lilla staden jag känner helt utantill.
  9. Havet är bland det häftigaste jag vet. Det är så vackert och speciellt fridykning inspirerar mig galet mycket.(Kolla bara på filmen "I det stora blå" så kommer ni förstå mig)
  10. Jag och min bästa vän träffades för snart 11 år sedan, jag satt på ruchkanan och Jenny gick förbi, jag frågade om vi skulle leka och sådär sen var vi bästa vänner(kommer ihåg dagen i detalj). Inget kan skilja oss åt.

Sofie faller för grupptryck?

Denna lista, Alla har den och nu tänkte jag falla för grupptrycket och köra med den oxå! Ska se om jag lyckas! ^^,

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

I Was Born To Tell You I Love You.

God morgon!
Tänkte lägga in ett tråkigt inlägg bara för att!
Igår tränade jag boxning efter skolan, jag fick vara med tränaren, en kille som går i typ 2:an eller 3:an, han var fett duktig, haha det var lite läskigt när han gjorde sina mega sparkar och grejer, men kul!
-
Ikväll ska jag jobba och för övrig är det en sak som vandrar i mina tankar 24/7! Det var det!
Nu ska jag ta mig till skolan, pöss!

RSS 2.0