The end

Tjulululu! 
Gårdagkvällen var toppen! Idag har vi bara legat hemma och slöat, hur skönt som helst och man behövde inte få dåligt samvete heller eftersom vädret har varit vidrigt! 
Nu är jag hemma och börjar inse att skolan faktiskt börjar imorgon vilket känns overkligt, roligt och jobbigt! Mitt sista sommarlov är liksom slut! O:
Det har varit ett så sjuukt, fantastiskt grymt lov och jag bara älskar det! kommer aldrig glömma den hära sommaren. 
Nu orkar jag inte skriva mer puuuuuuuuuus! 
 

Lördag!

Jobbet har gått toppen idag! Allt flöt på bra trots att det var första gången jag jobbade lördag. Nu ska jag bara duscha och sen bär det av till stan för att träffa Jenny, ikväll ska jag och Max mf. på poolparty. Bra lördag!

Uppe med tuppen!

Godmorgon alla morgonpigga!
Jag är redan i stallet och ska jobba mellan 7-12.30, vilket jag ska börja göra varannan lördag. Tidigt men bra att tjäna lite pengar iaf!
Ha en bra dag!


Buenas!

Tja!
min uppdatering är sämst jag vet, men har ingen lust för tillfället men den kanske kommer tillbaka snart. 
Jag börjar skolan på måndag så nu njuter jag av de sista dagarna på sommarlovet. Dagarna består av Sally, vänner, vila och bara ha det bra! Det som gör allt lite sämre är vädret, hatar all kyla och regn man kom hem till..Skit samma, livet är fint! Men lite sol, fin strand och stjärnhimmel skulle inte skada (;
 

njuta.

Det här är ju min sista tävlingstermin på ponny vilket är jättetråkigt.. jag ser samtidigt fram emot att rida storhäst men ponnytiden kommer ju aldrig tillbaka..
Men det som gör mig så himla glad är att jag ska få tävla min lilla prinsessa den här sista terminen vilket jag inte trodde och jag kommer vekrligen njuta av varje sekund! Jag är sjuuukt taggad, nu kör vi! 
Omgång 1 i div 2 är den 9 september och omgång 2 är på hemmaplan den 30 september. Kommer bli så himla roligt! 
kärlek.

Verona Zamira 17/8 2012

Igår så var min första lektion på Gladö efter sommaren och det var så himla roligt! 
Träffa alla vänner var underbart och rida var hur roligt som helst. Jag red Verona och vi jobbade med lösgörande hela lektionen det gick bra i skritten och traven, galoppen kändes okej men halterna är våran svaga sida, jag kan inte få henne att stå stilla och kvar i ställningen samtidigt.....Vi kommer kämpa vidare med det tills det sitter! 

bästbästbäst.

åååh jag är så sjukt glad på livet just nu! 
Har haft en så sjukt bra sommar, en grym månad i Spanien, kommit hem och träffar underbara vänner hela tiden och nu fick jag en grymt schema! Livet leker och jag bara njuter! 
Nu ska jag duscha och sen bär det av till stallet för att träffa vännerna och hästarna. 

Scheeemaaa!

OMG nu har vårat skolschema kommit och jag kan inte göra annat än att älska det! Läser liksom bara 6 ämnen + projektarbetet, är ledig på tisdagar och slutar inte sent någon dag! 

Fit for fight.

När vi var i Spanien åt vi sjuuuuuuka mängder socker och onyttig mat. Det serverades pommes frites minst en gång om dagen, friterat och på det så åt vi hur mycket godis, chocklad och munkar som helst för att orka och ha humöret uppe hela dagarna, både för att slippa hemlängtan och för att man blir rätt trött av värmen och att fokusera på språket hela dagarna. 
Så nu när jag har kommit hem blir det strikt träning och bra mat! 
no more godis och sånt skit och ska verkligen försöka äta bättre mat men framför allt så blir det ingen mer slöhet. Jag ska ut och springa minst varannan dag och jag börjar idag! 
Nu ska Sofie Kjellver bli fit for fight! 

Taggad.

Tjoooo!
Jag är hur taggad som helst på livet just nu. Det är så skönt att träffa familjen och vännerna igen efter en månad så jag bara njuter av allting.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men ikväll ska jag i alla fall riiiiiida! Åh vad jag saknar hästarna! Är så taggad inför höstens träningar och tävlingar!
 
 

Oj vad jag har saknat min lilla knäppis.


Spanien bilder.

Jag vet inte hur mycket jag orkar skriva om resan men jag tänkte i alla fall bjuda på bilder därifrån! Här har ni part one!

Back from Spain

Hooola! 
I'm back from spain och det har varit ett sånt sjukt äventyr! Vi har träffat så många fina människor och gjort så otroligt härliga, roliga och konstiga saker.
Bland det vackraste på hela resan var att ligga och titta på stjärnorna hela nätterna! 
Sen har jag fått en dröm i uppfyllelse....Vi red på spanska hästar i på den mil långa stranden i två timmar till en underbart vacker solnedgång, det var verkligen helt obeskrivligt underbart! 
Jag kanske kommer skriva om vissa saker som vi har gjort eller så under resan men det finns så mycket så jag får se hur mycket jag orkar! (: 
 

RSS 2.0