Winnie the pooh


:)


Wiii.

Känslan när man får VG+ på religionsinlämningen som var en G/VG uppgift.
Så skööööööönt!
 

Long time, no see.

Halu! 
Long time no see. Vill försöka bättra mig på att blogga igen men jag glömmer bort eller så orkar jag inte..
Igår red jag en ny häst i stallet, Gondor heter den. Han är jättefin och jag tyckte om honom jättemycket faktiskt! (:
Skolan rullar på, inte så mycket plugg om man jämför med tidigare år, vi ska vara med i danstävlingen och jag kommer ha stooora problem att klara av den svåra dansen osv.
Idag är jag ledig och ska passa på att åka till stan och laga min mobil eftersom jag har lyckats krossa glaset..
Hejrrråååå!  
 

Beställd !

Nu har jag precis beställt min studentmössa, hereeguuuuud! 
Jag beställde ett paket som gjorde att jag fick mer saker för samma pengar som bara en studentmössa kostar annars. Nu fick jag kashmir mössan (den finaste), champagneglas, tuta och guldpenna och frakten för 1238 kr. Sjukt mycket pengar men hur man än gör så blir det så mycket... 

Nya gummistövlar!

Har precis varit iväg med pappa och köpt nya gummistövlar. Ville egentligen ha röda för jag har alltid röda gummistövlar men den här gången blev det svarta, men jag gillar dem! Hoppas dem är bra bara. (: 
Replay, 799 kr. 


 

cash.

Idag är jag ledig som alla andra tisdagar så nu på morgonen har jag tagit det rätt lugnt. Har pluggat lite och designat min studetmössa. Måste beställa den nu men det är ju så sjuktsinnesstörtjättemegasuper dyrt och man använder den liksom en gång i hela livet så det känns fett ovärt samtidigt som man vill ha en som man verkligen gillar för det är ett så speciellt tillfälle...Ångest på den delen av livet!
Om ett tag ska jag och pappa kanske åka någonstans och köpa nya gummistövlar och sen kommer Max hit!
Fin bild. 


 
 

2012-09-17

Hej! 
Igår red jag Verona och det känns som det börjar gå bättre nu men vi får inte riktigt till böjningen, speciellt i höger varv.
Vi jobbade med att göra galoppfattningar från skritt på medellinjen vilket är rätt svårt för hon blir lite spänd och taggad. Mot slutet kändes det som hon kom igenom rätt bra och jag är nöjd med lektionen för det känns som det går framåt nu. 

helgis!

Hellu! 
Ännu en gång när jag är seg på att uppdatera men känner ingen riktg lust till att blogga just nu, don't know why. 
I fredags red jag Picasso vilket var jätteroligt! Sen har jag varit med Maxii hela helgen. Vi har varit lite sociala, åkt lite cross, kollat på film men jag somnar bara och vi har bara haft det bra och tagit det lugnt! Nu ikväll har jag träffat min fina Lina och nu pratar jag med en saknad kompis från Spanien och ska snart, efter att hon har förklarat för mig om monster i en flod som hon var tvungen att bada i, gå och duscha! 
Skola imorgon igen.....Livet är fint ändå, Natti!
 
 

:)


Rubrik vare ja!

Tjena! 
Idag börjar jag klockan 4 för att ha projektarbete möte och inget mer. Riktigt skönt! 
Jut nu sitter jag och skriver på en religionsinlämning vilket går jättedåligt, det är så himla tråkigt och konstigt. Ska försöka bli klar med den idag i alla fall så jag slipper den sen! (: 
Lite sol, värme och galenskap skulle jag inte tacka nej till just nu! Oj vad jag saknar Spanien! 

Afrodite.

Hej!
Igår red jag Afrodite på dressyrlektionen! Det var hur länge sen som helst som jag satt på henne så det var jätteroligt! 
Första delen jobbade vi med att få hästarna uppmärksamma och lösgjorda och då kändes hon fin. Sen började vi jobba med galoppfattningar från skritt på rakt spår vilket är svårt och Afrodite blir ganska stressad men några galoppfattningar blev bra speciellt i höger varv. 

min helg

Helu! 
Jag har inte haft någon tid över för bloggen sen i onsdags när jag skrev sist men nu tänkte jag skriva en kort sammanfattning av min helg! 
Tätning med skolan, "powernap".. några timmar, fredagshoppning, sov hos Max, jobbade lördag 7-12.30, fixade inför tävling, uppstigning 05.00 för tävling hela söndagen och sist tjejkväll! 
Tosdag till fredag var det tältning med skolan, dagen var både jätterolig och jobbig. När jag kom hem på fredagen gjorde jag ett försök med att se på "El Dorado" lyckades i kanske 20 minuter tills jag somnade!
På kvällen var det fredagshoppning och det gick huuur bra som helst! Efter det sov jag hos Max som var underbar och körde mig till stallet på lördag morgon. Jag jobbade och sen var det dagen före fixande som alltid är supermysigt. 
Gick upp 05.00 på söndag morgon och så åkte vi iväg på omgång 1 i allsvenskan. På kvällen när jag kom hem var jag riktigt sliten men bestämde mig för att mina vänner är viktigare än att sova så jag åkte och umgicks med mina fina tjejer en stund! 
Riktigt bra helg!  
 

outstanding

Hej! 
Idag kom jag till skolan klockan 10 för att ha kemi men den va såklart inställd! Började istället klockan 12 med idrottsteori och planering för tältningen som är imorgon. 
Efter skolan åkte jag till Huddinge, träffade Julia och åt på subway för att sen åka till stallet och rida dressyr på Verona. Idag gick det faktiskt helt okej, vi är i en svacka när vi mest tjaffsar men idag funkade det! (: 
När jag kom hem var det bara att sätta igång med packning och nu är jag nästan klar. Ska hoppa in i duschen sen sova! 
Jag kommer inte få så mycket sömn från och med i morgon och hela helgen så måste se till att lägga mig i tid. (: 

Veckan.

Resten av min vecka har ni hääär;
Onsdag: schoool, stallet
Torsdag: tältning med skolan
Fredag: Tältning + ledig resten av dagen, fredags hoppning
Lördag: Jobba 7-12.30, dagen före fix
Söndag: Allsv omg1 div2, tjejkväll. 



små fixande.

Idag äre Tisdag och det betyder ledig för min del vilket är hur skönt som helst. Jag har gjort lite småsaker idag och sen åkte jag och fixade nytt leg med min farmor. Träffade Lina efter det ikväll ska jag äta middag med Max, Jenny och Tindra! (: 

bättring!

Helo! 
Känner att min uppdatering här ligger på väldigt låg nivå. Har fått höra det från några nu så funderar på att bättra mig haha! (;
För att uppdatera vad som händer i mitt liv så har ju skolan börjat igen och jag älskar mitt schema, jag umgås med vänner och min fiina pojkvän och rider såklart! Full fart som vanligt alltså. (:
Spanien är saknat. 

RSS 2.0